Vážení zákazníci, od pátku 29.3. do pondělí 1.4. máme jak na prodejně, tak na e-shopu zavřeno. Více informací.

Mezinárodní veletrh - ISPO 2015 Mnichov

Byli jsme, viděli jsme, máme rádi.

Mnichov to je nejen nádherné historické město, ale zejména místo, kam se každý rok vracíme na tradiční mezinárodní veletrh sportovního zboží, módy a obuvi - ISPO. No, a jelikož jezdíme skutečně každý rok, tak ani letos jsme nemohli chybět.

Veletrh se konal ve dnech 5. - 8. února 2015 a to již po 75. 2400 vystavovatelů z řad odborníků, obchodníků a velkoobchodníků z 52 zemí vystavovalo své produkty a novinky pro rok 2015 / 2016 v obrovských halách o ploše 180000m2.



Z našeho oboru nechyběli zástupci Beal, Climbing Technology, DMM, Petzl, Edelrid, Kask, Kong, Pieps, Scarpa, Ferrino. Jako každý rok zástupci českých firem vybudovali tzv. Czech Village, které vévodil Singing Rock spolu se značkou Tendon, ale v blízkosti se nacházela i značka Ocún. Z dalších zástupců českého trhu nechyběl ani Direct Alpine, Tilak, Triop nebo například Boll.

I přes brzké vstávání, 9 hodin strávených v autě, 900 najetých kilometrů a nepočítaně ušlých kroků, jsme byli tímto veletrhem nadšeni a již teď se těšíme na další ročník, který se bude konat ve dnech 24. - 27. ledna 2016!

Dojmy můžete zkouknout na: http://munich.ispo.com/.