Vážení zákazníci, od pátku 29.3. do pondělí 1.4. máme jak na prodejně, tak na e-shopu zavřeno. Více informací.

Nenechávejte děti v létě doma – s dětskými sedačkami a popruhy si výlet užijete s celou rodinou

Přečtěte si recenzi o dětských sedačkách LittleLife.

Začíná nám konečně léto a s ním i doba dovolených a výletů, a tak spousta z nás aktuálně řeší, jak se postarat o nejmenší členy rodiny, kteří třeba ještě nedokáží ujít trasu zamýšleného výletu. Většinu času se tento problém rozlouskne přes všemožné babičky, tetičky, prarodiče, zkrátka přes kohokoliv na hlídání. Ač jsou na druhou stranu účinky volné přírody na děti více než pozitivní, málokdy se setkáme s batolaty na venkovní procházce lesem či po turistických cestách. Přitom dnes existuje značné množství sedaček, popruhů a různých dalších kusů výstroje, které nám umožní pohodlně a hlavně bezpečně zajistit malé dítě při náročnější procházce, no a my si některé z nich představíme. Tentokrát to budou sedačky a nosítka firmy LittleLife, které nám zapůjčil specializovaný eshop na outdoor, arboristiku a práce ve výškách worksafety.cz

Prvním zástupcem bude dětská sedačka Ultralight S3, která vypadá na první pohled jako obyčejný batoh na záda, a do jisté míry se tak dá i použít. Ten pravý účel však bude zřejmý až po jeho otevření, kdy se změní na sedačku, jejíž vnitřek je anatomicky polstrován pro maximální pohodlí dítěte. Postranní kapsy nicméně stále poslouží svému účelu a starostliví rodiče nepochybně ocení i kotevní bod, který zajistí stabilitu sedačky na zemi během umisťování dítěte. Praktické vnitřní popruhy umožní dítě v sedačce zabezpečit aniž by tím jakkoliv utrpěl jeho komfort. Anatomicky tvarovaná záda a systém klasických popruhů zase myslí na pohodlí nosiče, takže si procházku užijí obě strany. Tato sedačka je vhodná pro děti od 6 měsíců do 3 let věku.

O něco lehčí variantu představuje dětské nosítko Ranger, které už budete z hlediska konstrukce pravděpodobně poznávat. Tento model představuje jeden z nejlehčích dostupných nosičů, je tedy vhodný zejména do měst, přesto je však pro Vaše dítě pohodlný a bezpečný. Stejně jako u předchozího modelu, i na tomto najdete kotevní bod, který zajistí stabilitu při umisťování dítěte a po nasazení je možné jej použít jako nosič přídavné tašky, která zvětšuje úložné kapacity nosítka. Anatomicky tvarované sedátko pro dítě a hladká vrstva v místě obličeje dítěte zaručí komfort vašemu malému pasažérovi, hrudní a bederní pás spolu s kvalitními popruhy zase jeho nosiči. Vhodné pro děti od 6 měsíců do 3 let.

Z měst do divočiny, aneb třetím modelem z naší nabídky je batoh s dětskou sedačkou Adventurer, který nabízí ještě lepší komfort pro dítě i nosiče, neb se u tohoto modelu počítá se zdoláváním náročnějšího terénu než u modelu Ranger. Tomu odpovídá i celkově robustnější konstrukce, zejména pak i možnost přizpůsobení zádových popruhů nosiči a větší úložné kapsy po stranách. Samozřejmostí je pohodlné anatomické tvarování sedačky pro dítě, kotevní bod pro stabilitu a zesílené úchyty nahoře i dole pro snadnější manipulaci. Chodíte li častěji do přírody a hledáte sedačku, která něco vydrží sáhněte určitě po modelu Adventurer.

 

 

LittleLife dětská sedačka Cross Country S3

LittleLife batoh s dětskou sedačkou Adventurer

LittleLife dětské nosítko Ranger Child Carrier

LittleLife batoh s dětskou sedačkou Voyager S3

LittleLife dětská sedačka Freedom S3

LittleLife stínítko Child Carrier Sun Shade