Zboží skladem expedujeme do druhého dne. Navíc, při nákupu nad 1.500 Kč máte dopravu ZDARMA! Více informací.

Seznamte se s botami značky SCARPA

Společnost Scarpa nabízí pohodlné boty do města, na procházky, turistiku, ale i via ferrata a pro profesionální lezce či outdoor sportovce. Skvělá kvalita i komfort za příznivé ceny na worksafety.cz!

Boty jsou nedílnou součástí našeho života a kromě domácích papučí či letních žabek bychom neměli nákup bot unáhlit. Boty chrání nejen chodidla, ale i celou naši opěrnou soustavu. Je téměř jedno, jaké máte tričko, ale boty patří do základů oblečení, u kterého se většinou nevyplácí šetřit, zejména u speciálních aplikací "Pro pohodlné nošení" je důležité, z jakých materiálů je bota, zejmená podrážka, vyrobena. U bot značky SCARPA si můžete být jisti, že pokaždé kupujete osvědčenou kvalitu.

Design bot Scarpa je jedinečný a tento rok přihází s několika barevnými variacemi, aby se tak boty zalíbily po estetické stránce opravdu každému. Příkladem je model MOJITO Multicolour, který kromě své lehkosti, pohodlnosti a bezpečnosti nabízí i výrazná barevná provedení.

Do města i do přírody 

Trekingové boty CRUX v pánské či dámské verzi zaručují pohodlí a bezpečnou chůzi nejen při běžných pochůzkách ve městě, ale i v terénu, a to díky sofistikované podešvi Vibram Vertical Dual Density, která z nich dělá komfortní boty na dlouhé procházky, turistiku, ale také perfektně chrání nohu v prostředí skal a i hor. Samozřejmostí je i voděvzdorná úprava a vysoká odolnost vůči mechanickému poškození.

Ve stejné cenové relaci se pohybuje i model HELIUM GTX v dámském či pánském provedení. Díky Goretexové membráně jsou tyto boty nepromokavé, zároveň ale prodyšné. Podrážka Crossover tlumí nárazy a přispívá k plnému využití energie pro chůzi, proto jsou tyto lehké boty určeny pro nenáročnou turistiku, chození, nordic walking a jiné outdoorové aktivity. Oproti botám Crux nabízí tento model tzv. ponožkový efekt, který navozuje pocit, že je bota součástí nohy. NITRO GTX je v podstatě bota se stejnými vlastnostmi, líší se pouze barevným provedením.

Pánské kotníčkové boty ZEN PRO MID GTX mají dokonale vypracovaný design, který chrání Vaši nohu, díky čemuž jsou tyto boty určeny nejen pro náročné turisty, ale obstojí i na skalách a via ferratách. Jazyk i boty jsou vyrobeny z prodyšné, elastické tkaniny, která boty předurčuje k celoročnímu nošení, i díky ponožkovému efektu. Podešev Vibram Spyder II obsahuje větší tlumící vrstvu pod patou a stabilizátor pod klenbou chodidla, díky čemuž jsou Vaše nohy jako v bavlnce i v těžko přístupném terénu jako jsou například skály.

Trekkingové boty

TERRA GTX jsou celokožené boty vyrobené z vysoce kvalitní kůže s naprostým minimem švů, čímž spolu Goretexovou membránou zauručují nepromokavost a prodyšnost. Komfort, funkčnost a kvalitu oceníte při nenáročné turistice a výletech do přírody. Worksafety Vám je nabízí ve variantách jak pro dámy i pro pány.

V trošku vyšší cenové hladině se nacházejí osobité boty R-EVO PRO GTX vhodné pro náročný treking, via ferrata a dynamické, vysokohorské aktivity. Boty jsou vyrobeny z kvalitní kůže, mají rychlošněrování a díky Goretexové membráně jsou nepromokavé. K vysokému komfortu nošení přispívá polstrování v oblasti kotníku. Podrážka Vibram Mulaz S se vyznačuje svou přilnavostí, stabilitou v terénu a v neposlední řadě minimalizuje námahu pro chodidlo. Ponožkový efekt je i u těchto bot součástí konstrukce. Modré boty jsou určeny pro pánskou nohu, červené pak pro dámskou.

Levnější variantou modelu PRO jsou R-EVO PLUS GTX s podrážkou Vibram Driade, která se vyznačuje výbornou přilnavostí, lehkostí, odpružením a nabízí velkou stabilitu v terénu. V prodeji model pro pány i pro dámy.

Boty nejen pro profesionály

Pro náročné turisty a profesionály je určena bota KINESIS TECH GTX, která je díky Goretexové membráně nepromokavá. Rychleschnoucí vnitřní vložka je vyrobena z pěny s tvarovou pamětí Visoflex, která zaručuje komfort a potřebnou oporu pro chodidlo. Díky své schopnosti reagovat na tlak a teplo se optimálně přizpůsobuje tvaru chodidla a o maximální pohodlí se postará polstrování v oblasti kotníku, zpevněná pata a rychlošněrování. Tyto boty výborně fixují nohu a nabízí komfort především s ohledem na paty a prsty.

Dámské celokožené boty MYTHOS TECH GTX a HEKLA GTX jsou určené náročným turistkám a profesionálkám. Boty mají nepromokavý a přesto prodyšný vršek z Goretexové membrány a anatomické řešení tvaru boty pro specifika dámského chodidla. Polstrování v oblasti kotníku, zpevněná pata a rychlešněrování nabízí pohodlí, oporu a maximální volnost pohybu. Rychleschnoucí vnitřní vložka je vyrobena z pěny s tvarovou pamětí Visoflex, čímž zaručuje komfort a potřebnou oporu pro chodidlo díky své schopnosti reagovat na tlak a teplo, čímž se přizpůsobuje tvaru chodidla. Podrážka Vibram Biometric Lite zajišťuje stabilitu, přilnavost a minimalizuje námahu pro chodidlo.

Lezečky

SCARPA se dlouhodobě věnuje také lezeckým botám, které jsme také zařadili náš eshop. Oranžové INSTINCT S jsou lezečky s největší citlivostí, díky čemuž jsou vhodné pro trénink, bouldering a sportovní lezení. Červené INSTINCT jsou určené pro sportovní lezení zejména v převisech. Koncepce špičky usnadňuje hákování a umožňuje zdolávat i ty nejnáročnější stupy. Všestranné lezečky VAPOR-V v dámské či pánské verzi jsou na suchý zip a nabízí přesnost, citlivost a oporu při lezení. Výrazně asymetrické a prohnuté lezečky MAGO výborně drží i na těch nejmenších stupech i ve spárách, proto jsou vhodné pro výkonnostní, dynamické a sportovní lezení.

Přejeme Vám hodně štěstí při výběru bot!

SCARPA trekingové boty TERRA GTX