Zboží skladem expedujeme do druhého dne. Navíc, při nákupu nad 1.500 Kč máte dopravu ZDARMA! Více informací.

Ledvinka už není módní přešlap, ale užitečný společník

Ne vždy je nutné tahat se s velikým batohem. Ledvinky či mobilní kapsičky Vám pohodlně poslouží.

Kdo v devadesátých letech minulého století neměl ledvinku? Děti ji milovaly, ženy ji nosily jako módní doplněk a muži bez ní nevyšli z domova a dokonce i nejeden vysoký politik se nechával běžně vidět s touto odepínatelnou kapsičkou. V minulých letech však byly ledvinky odstrčeny do pozadí, místo nich se na výsluní držely kabelky, tašky a zejména všemožné baťohy.

Tuto sezónu se ale ledvinky opět zahájily útok na módní výslunní. Občas je zbytečné "tahat se" s velkým baťůžkem, však co vždycky potřebujete mít u sebe? Klíče, doklady, peněženku, telefon. Myslím, že se shodneme, že bez těchto věcí z domova nikdy neodcházíme a zároveň vždy řešíme, jak je mít bezpečně při ruce. Ledvinka je k tomu jako stvořená, navíc v dnešní době se výrobci těchto praktických kapsiček zaměřily právě na malá úložiště, která vám nebrání v aktivním pohybu a vše důležité máte vždy s sebou.

Ledvinky pro sport a volný čas

Moderně designovaná ledvinka Ferrino X-SPEEDY byla vyvinuta speciálně pro běžce, cyklisty a turisty. Kromě reflexních prvků a píšťalky je vybavena kapsou na láhev, což oceníte nejen v letních dnech, ale i třeba při pořádném výšlapu. Ledvinka X-HYPER je vybavena jednou kapsou na láhev navíc. Obě tyto ledvinky mají všechny části, které jsou v kontaktu s tělem, vyrobeny ze síťoviny pro větší pohodlí.

Praktické pouzdro na vše, co potřebujete

Ruku v ruce s ledvinkami jdou i další praktické pomůcky, které díky okám snadno připevníte k opasku, jako například Singing Rock Kapsička, kam pohodlně schováte vše potřebné.

Lifeveture Digital Hard Case je zase skvělý nejen pro dokumenty a již zmíněné peněženky, ale byl speciálně vyroben pro uschování elektroniky zejména na cestách. Tento chránič je vítaným pomocníkem při bezpečném a šetrném cestování, protože díky vyztuženému pouzdru potaženém Kordurou a vnitřním polstrováním je Vaše elektro vybavení vždy v bezpečí. RFiD Belt Back je praktický organizér na cesty, který se prodává ve dvou velikostech a najdete na něm menší kapsičku na drobnosti a hlavní část s vlastním organizérem. Pouzdro vyniká svou pevností, odolností proti oděru a voděodpudivostí, kromě toho je odolné vůči chemikáliím, extrémním teplotám a UV záření.

Ať už se v letních měsících věnujete procházkám ve městě, po přírodě, na cestách a nebo aktivnímu pohybu jako je běh či cyklystika, určitě tyto spohlehlivé pomocníky oceníte.

 

Ferrino ledvinka X-HYPER

Lifeventure pouzdro na elektroniku Digital Hard Case

Lifeventure pouzdro na doklady RFiD Belt Pack

Ferrino ledvinka X-SPEEDY