Zboží skladem expedujeme do druhého dne. Navíc, při nákupu nad 1.500 Kč máte dopravu ZDARMA! Více informací.

Tip nejen pro arboristy – šikovné laserové ukazovátko

Jednoduchá, ale velmi praktická pomůcka, která našla své využití v arboristice.

Kolikrát se zkušeným arboristům stane, že za jeden týden přecházejí z práce na stromech k vytipování nových stromů, pak školí nové zájemce o stromolezení u tabule či jinde, nebo se přesunují na stromě... Takový koloběh není u zkušenějších arboristů ničím neobvyklým, a tak jsme se na worksafety.cz rozhodli přidat do nabídky jednu pomůcku a sice 100mW laserové ukázovátko se zeleným světlem. Jednoduchá, ale velmi praktická pomůcka, kterou oceníte i přes den, jelikož je ukazovací bod díky kontrastní barvě a vysokému výkonu dobře vidět ve dne i v noci.

Laserové ukazovátko oceníte zejména při demonstaci jednotlivých úkonů na stromě, jako je určení kotevního bodu, kontrole řezů nebo daších jednotlivých prvků. Samozřejmě stejně tak dobře Vám poslouží i při přednášce na besedě nebo jiné příležitosti, kdy se Vám hodí názorná demonstrace. Díky výkonu 100mW se nemusíte bát, že by Vaše ukazovátko nebylo přes den vidět, a to ani na ostřejším světle.

Při manipulaci s tímto ukazovátkem mějte samozřejmě na paměti bezpečí jak Vaše, tak Vašeho okolí, jelikož může přímý posvit do oka vyvolat poškození sítnice jak u lidí, tak i u zvířat. Ukazovátko je dodáváno v podobně praktické tužky, takže není problém jej mít vždy při ruce a zároveň Vám nebude překážet. Ukazovátko funguje na tři tužkové baterie (nejsou součástí balení), takže v případě vybití není problém zdroj energie kdykoliv doplnit.

Tipy a triky nejen pro arboristy

Jelikož jsme na Worksafety.cz všichni nadšenci do lezení a práce ve výškách, rádi bychom Vám s naším eshopem usnadnili Vaši práci – tušíme co potřebujete a budeme se snažit Vám vše sehnat v prvotřídní kvalitě. Nejzajímavější tipy na doplňky k Vašemu vybavení se Vám budeme snažit pravidelně představovat na našich stránkách a jako vždy platí, že vše, co doporučujeme, jsme i sami testovali přímo v akci. Máte-li námět či nápad, co byste v tipech a testech nejraději viděli, napište nám email nebo na sociální sítě.

Laserové ukazovátko zelené 100mW