Zboží skladem expedujeme do druhého dne. Navíc, při nákupu nad 1.500 Kč máte dopravu ZDARMA! Více informací.

Svítílny Petzl na eshopu Worksafety.cz

Svítilny Petzl a Beal patří k tomu nejlepšímu, co můžete dnes pro outdoor i pracovní nasazení zakoupit. Není důvod k nějakým kompromisům. Na světle kolikrát závisí Vaše bezpečí i život, proto byste se neměli spokojit jen tak s nějakou svítilnou a to obzvlášť pokud se pohybujete v náročnějších podmínkách.

Ti, kdo naše stránky sledují pravidelně, velmi dobře vědí, že všechny výrobky, které nabízíme chceme mít minimálně s velmi dobrou referencí od zkušených pracovníků ve výškách nebo speleologů, či si je ideálně vyzkoušet sami. Proto se za každý kus námi prodávaného vybavení můžeme postavit a stejně tak to platí u svítilen, kde si možná řeknete, proč vlastně prodáváme pouze dvě značky. Inu, přátelé, je to z toho důvodu, že svítilny Petzl a Beal patří k tomu nejlepšímu, co můžete dnes pro outdoor i pracovní nasazení zakoupit, a my zkrátka nevidíme důvod k nějakým kompromisům. Na světle kolikrát závisí Vaše bezpečí i život, proto byste se neměli spokojit jen tak s nějakou svítilnou a to obzvlášť pokud se pohybujete v náročnějších podmínkách, kde např. záhy zjistíte, že sice Vaše domácí svítilna Vám na cestu do sklepa plně vyhovuje, ale zapnout ji v noci na svahu v rukavicích a ještě k tomu třeba v nějaké trochu krkolomnější poloze je úkol téměř nadlidský. Proto se pojďte spolu s námi podívat na svítilny pro ty, kteří to myslí s outdoorem vážně.

Svítilny Petzl jsou vyráběny se stejnou pečlivostí, jako ostatní produkty, tedy zejména s důrazem na kvalitu a všestrannost jejich použití. U těchto svítilen se totiž myslelo na spoustu příjemných zlepšováků, jako je např. automatické vyhodnocení svítivosti okolí, pojistky proti samozapnutí, různé možnosti napájení a nabíjení či různé režimy svícení, zkrátka na vše, co byste mohli ocenit v běžných i náročnějších podmínkách. Abychom naše povídání nevedli příliš obecně, připravili jsme si pro Vás na ukázku tři svítilny Petzl, u kterých Vám představíme, proč bychom si je vzali kdykoliv do terénu.


Petzl Tikka
Základní model čelové svítilny, který by podle nás měl udávat standard všech svítilen na trhu. Pro tento model navíc můžete zakoupit mnoho příslušenství, takže je vhodný pro všechny, kdo tuší, že se jednou možná bude potřebovat více funkcí od své svítilny, nicméně zatím jim stačí běžně fungující svítilny. Svítivost 80 lumenů a dosvit 40 metrů tak zajistí komfort všem cyklistům, turistům, ale poslouží výborně jako operativní záloha pro profesionály. S Petzl Tikka zkrátka nešlápnete vedle, navíc si u této čelovky můžete vybrat, jestli ji budete pohánět třemi AAA bateriemi, nebo dobíjecím akumulátorem.



Petzl Pixa 3
Čelovka Pixa 3 už odvede o něco více práce, než výše zmíněná Tikka. Tří módy svícení (svícení blízkého okolí, režim pohybu na pracovišti a osvícení vzdálenějšího okolí) s celkovým dosahem 55 metrů poskytnou pohodlný a univerzální osvit do každé situace a při své maximální svítivosti 50 lumenů je schopná svítit až 3 hodiny. Naopak při rezervním režimu, ve kterém má čelovka dosvit cca 15 metrů Vám vydrží dlouhých 12 hodin. Zkušenější cestovatelé a dobrodruzi pak určitě ocení i odolnost svítilny proti pádu, voděodolnost (v hloubce 1 metr vydrží svítilna až 30 minut), pojistku proti nechtěnému zapnutí i možnost měnit nastavení světelného kuželu natáčením svítilny. Doporučujeme všem dobrodruhům a zejména pak vodákům!



Petzl Duo Led 14
Pokud, stejně jako my, neradi děláte ve výbavě kompromisy, pak jste připraveni užít si řemeslnou zručnost výrobků Petzl naplno. Model Duo Led 14 je svítilna pro náročné zákazníky, která kombinuje ostřitelnou halogenovou žárovku a čtrnáct led diod, které automaticky osvětlují v nouzovém režimu při nízkém stavu baterie. Svítilna nabízí tři stupně svícení a zaručuje konstantní úroveň bílého světla po celou dobu svícení (až 180 hodin) . Nastavitelný pásek na hlavu i přilbu dělají z Duo Led 14 ideálního společníka do nepohody. Speleologové nepochybně ocení i vodotěsnost do hloubky 5 metrů. Celá svítilna je pak napájena 4 AA bateriemi, nebo profesionálním akumulátorem ve vyšší verzi.


PETZL čelovka Tikkina

PETZL čelovka TIKKA+

PETZL Tikka XP

BEAL čelová svítilna L24

BEAL čelová svítilna L28

BEAL čelová svítilna FF120

BEAL čelová svítilna FF190 - černá

PETZL čelovka PIXA 1

PETZL čelovka ZIPKA

PETZL čelovka TACTIKKA PLUS

PETZL čelovka DUO LED 14 ACCU Yellow