Zboží skladem expedujeme do druhého dne. Navíc, při nákupu nad 1.500 Kč máte dopravu ZDARMA! Více informací.

Zveme Vás na stromolezecký workshop s Worksafety.cz v sobotu 24. října

Napište si 24. října do kalendáře, protože na tuhle akci budete určitě vzpomínat. Stromolezecké školení potěší jak profíky, tak i ty, co by se s námi chtěli vydat do korun stromů poprvé.

Další, tentokrát podzimní stromolezecký workshop, jsme si pro Vás připravili na sobotu 24. října do středních Čech, konkrétně do Červených Peček u Kolína, a to od cca 9 hodin do 16 hodin. Na praktickém workshopu jsou vítání jak začátečníci, tak i pokročilí, protože společně probereme základní a nezbytná témata, která musí každý stromolezec bezpečně ovládat, a sice: 

- základní kontrola stromolezeckého vybavení,
- kontrola a zhodnocení stromu,
- nahazování a instalace výstupového lana do koruny stromu,
- různé ukázky výstupových technik (např. SRT, footlock),
- práce v koruně stromu, provedení řezu.

Workshop bude rozvržen do celého dne a jednotlivými tématy Vás budou provázet skuteční profesionálové, kteří se stromolezení věnují celá léta a to jak na závodní, tak i pracovní úrovni. Můžete se těšit na ukázky stromolezení a samozřejmě i autentické zkušenosti z praxe. Chybět nebude ani občerstvení, prostor pro otázky a náměty a samozřejmě ani stánek Worksafety.cz. :-)

Připomínáme jenom, že kapacita je bohužel omezená, proto, pokud o účasti uvažujete, rozhodně se zaregistrujte co nejrychleji prostřednictvím tohoto formuláře zde.

Součástí workshopu budou i závody ve výstupu po laně libovolnou výstupovou technikou do výšky 15m o věcné ceny z eshopu Worksafety.cz. Podmínky přihlášení k účasti v závodu jsou následující: 

- předem se zaregistrovat na e-mail katerina.hala@worksafety.cz s kontaktními informacemi a vybraným typem výstupové techniky (např. footlock, SRT, kombinace výstupových blokantů) 
- spolu s přihlášením poslat foto svého vybavení, na kterém bude závodník lézt. Vybavení musí být v souladu s platnými normami a následně musí být použito pouze dle návodu k použití (na místě bude překontrolováno). 

Čtyři závodníci s nejlepším časem se utkají o stupně vítezů a můžou se těšit na výhry:
Postroj Singing Rock Timber
Lano Beal Access 11mm UniCoreAcces - 60m
Nahazovací set Arbpro: lanko, 2 sáčky
Wosa vak 30l a 17l

Kapacita workshopu i závodů je omezená, tak neváhejte a registrujte se na výše uvedených kontaktech.

Zároveň prosíme všechny dobrovolníky, kteří by měli zájem se na akci podílet a pomoci tak s organizací, aby se nám neváhali ozvat na email katerina.hala@worksafety.cz

Více informací, detailní rozpis časů a další informace zveřejníme pár týdnů před závodem, proto sledujte naše stránky a facebookový profil Worksafety.cz.