Vážení zákazníci, od pátku 29.3. do pondělí 1.4. máme jak na prodejně, tak na e-shopu zavřeno. Více informací.

Bojujte s rakovinou prsu pomocí limitovaného růžového Hitch Climber setu

Získejte kvalitní součást vybavení a podpořte spolu s námi boj proti rakovině. Růžový Hitch Climber Vám pomůže překonat neschůdný terén a někomu dalšímu zákeřnou chorobu.

Říjen je už tradičně měsícem boje s rakovinou prsu a při této příležitosti si společnost DMM pro Vás připravila speciální set Hitch Climber v limitované edici doplněný o dvě oválné karabiny s automatickým zámkem. V loňském roce se díky podobné kampani podařilo získat přes 2.500 liber, které byly věnovány organizaci bojující proti rakovině prsu. Letošní rok bylo exkluzivně vyrobeno celkem 200 sad a nám se jich podařilo několik získat. Proto neváhejte a pořiďte si kvalitní kousek vybavení stylizovaný do růžové barvy a dejte na skále či stěně najevo, že stoupáte společně s těmi, kdo bojují o život.

Každý výrobek je označen růžovou stužkou, symbolem boje s rakovinou prsu, a rokem 2015. Koupí tohoto výrobku věnujete své peníze na charititaviní projekt boje s rakovinou prsou, kdy DMM věnuje 5% z tržeb těchto růžových setů britské společnosti bojícíci proti rakovině prsu na výzkumy včasné diagnostiky rakoviny a následně na zvýšení šancí přežití při diagnóze rakoviny prsu.


DMM růžový Set Hitch Climber s karabinami