Vážení zákazníci, od pátku 29.3. do pondělí 1.4. máme jak na prodejně, tak na e-shopu zavřeno. Více informací.

Vital ID pro identifikaci pracovníků nejen při náhlých situacích

Představujeme novinku, která usnadňuje práci zdravotníkům, záchranářům i hasičům. Přesná identifikace se zdravotními údaji může zachránit i váš život!

Arboristika a práce ve výškách jsou tzv. riziková povolání, u kterých hrozí větší riziko nehody, pádu či úrazu než v jiných profesích. K naší každodenní práci patří OOPP, vybavení, které nás chrání před náhlými událostmi. I přes veškerou obezřetnost nikdy nevíme, co se nám přihodí, proto je dobré být na vše předem připraven a vybaven. Představujeme Vám Vital ID - identifikační karty, které Vám sice život přímo nezachrání, ale zdravotníkům mohou pomoci s důležitými informacemi o Vás, Vašem zaměstnavateli, rodině, ale také o Vaší zdravotní anamnéze, krevní skupině, medikaci, alergiích na různé léky apod. Pořizovací cena je nízká, životnost naopak vysoká. V prodeji jsou ve dvou provedeních.

V každém pouzdře je voděodolná kartička, do které popisovacím fixem vepíšete údaje o sobě, svém zaměstnavateli, ale také můžete napsat jiné kontaktní údaje např. na rodinné příslušníky, aby zdravotníci věděli, koho mají zkontaktovat v případě Vašeho úrazu. A v neposlední řadě kartička obsahuje kolonky o Vaší zdravotní anamnéze, tedy Vaší medikaci a případných alergiích na léky. Pouzdro je vyrobeno z reflexního materiálu, proto ho jednoduše připevníte na viditelné místo. Navíc je voděodolné, proto chrání informace uvnitř za každého počasí. V případě, že se Vám stane nehoda a vlastníde ID - identifikační kartičku, můžete si být jisti, že záchranáři dají vědět správným lidem, ať už zaměstnavateli nebo rodině, a zejména že budou ihned vědět, máte-li nějaký zdravotní problém, který by mohl ohrozit Vaše léčení. ID – identifikační karta se prodává ve dvou provedeních.


Pracovní identifikační karta ID Data Window

Reflexní, vodotěsný štítek snadno připevníte na vnější stranu přilby lepidlem, které přilbu nijak nepoškodí. Uvnitř štítku je voděodolná kartička se základními informacemi o uživateli (kontaktní údaje na zaměstnavatele, rodinného příslušníka a zejména zdravotní údaje či alergie na léky apod.). Kromě přilby lze štítek připevnit na jiné pracovní vybavení (např. postroj) a oblečení. Výhodou tohoto štítku je kolonka na jméno, tudíž štítek slouží i k identifikaci majitele vybavení na pracovišti. 



Pracovní identifikační karta ID Universal Fit

Univerzální štítek je vyroben ze silného polykarbonátu, díky čemuž má vysokou odolnost vůči nepříznivým podmínkách. Obsahuje reflexní prvky a pomocí důmyslného systému s gumičkami jej připevníte v podstatě kamkoli: na boty, oblečení, zipy, pásky, postroje, zachycovače pádu, batohy apod. Identifikační kartička je větší než u ID Data Window, pojme až 500 znaků pro základní informace jako jsou kontaktní údaje na zaměstnavatele, rodinného příslušníka a zejména zdravotní údaje či alergie na léky apod.


Pracovní identifikační karta ID Data Window

Pracovní identifikační karta ID Universal Fit