Zboží skladem expedujeme do druhého dne. Navíc, při nákupu nad 1.500 Kč máte dopravu ZDARMA! Více informací.

Nerezové skleničky na bílé a červené víno firmy GSI

Díky těmto vychytaným "skleničkám" můžete pít vínko stylově a pohodlně kdekoli na svých cestách.

Patříte k těm, kteří si rádi při svém outdoorovém vyžití dopřejí skleničku dobrého vína? Jste zvyklí víno pít z tradičních tvarů skleniček na bílé nebo červené víno? To je nyní možné už i během Vašeho cestování, aniž byste se museli obávat rozbití skleničky. Už je konec pití lahodného moku z plastového hrnečku, kelímku nebo víčka od termosky.

V nabídce našeho outdoorového zboží naleznete velice elegantní, praktické, nerezové skleničky na bílé či červené víno od firmy GSI. Nerezová sklenička na červené víno Glacier Stainless Nesting Red Wine Glass má hmotnost 133 gramů a objem 450ml. Její velikost je 91 x 91 x 119mm. Glacier Stainless Nesting Wine Glass je nerezová sklenička na bílé víno o hmotnosti 133 gramů, objemu 330ml a velikosti 76 x 76 x 117mm.

Velkou výhodou těchto skleniček je nejen jejich nerozbitnost, ale také skvělá skladnost. Nerezové skleničky je totiž možné jednoduchou manipulací rozdělit na dva díly pro lepší transport. Vyzkoušejte tuto „vychytávku“ pro Váš dokonalý požitek z dobrého vína na Vašich cestách.

Skládací sklenky jsou v nabídce také v plastovém provedení.

Dalším unikátním výrobkem firmy GSI je nerezová nepřevrhnutelná sklenička Glacier Stainless Steinless Wine Glass vhodná na pití jakéhokoliv studeného nebo horkého nápoje v terénních podmínkách. Sklenička má hmotnost pouhých 82 gramů, objem 345ml a její velikost je 78 x 78 x 99mm. Jistě oceníte její výjimečnost v podobě stability, kterou nabízí.



Pro milovníky zlatavého mohu, nabízíme stylový, skleněný půllitr Pitcher od Singing Rocku. Je sice těžší a vyrobený ze skla, ale kdo by chtěl pít pivo s vinných skleniček nebo z plastu?! ;-) 


GSI nerezová skládací sklenka na červené víno GLACIER STAINLESS NESTING RED WINE GLASS

GSI plastová skládací sklenka na červené víno Nesting Red Wine Glass

GSI nerezová skládací sklenka na bílé víno GLACIER STAINLESS NESTING WINE GLASS

GSI plastová skládací sklenka na víno Nesting Wine Glass

GSI nepřevrhnutelná plastová sklenička STEMLESS WINE GLASS

Singing Rock půllitr PITCHER