Zboží skladem expedujeme do druhého dne. Navíc, při nákupu nad 1.500 Kč máte dopravu ZDARMA! Více informací.

Dendroid: oblečení pro milovníky stromů

Kolekce pánského oblečení pro práci i volný čas exkluzivně v prodeji na worksafety.cz! 10% sleva na předobjednané zboží.

Moc se nám líbí trička DMM Arb-Evolution či Teufelberger Burkina Faso, ale chtěli jsme víc! Dlouho jsme hledali, až jsme narazili na Dendroid a doslova se zamilovali! Podívejte se sami, jaké hezké designy můžete nosit nejen do práce, ale vlastně všude :-) 


Britská značka oblečení vychází z řeckého slova "dendroeidēs" a znamená jako strom. Okolo stromů se ostatně točí celá kolekce pánského oblečení, které vyniká zejména osobitým designem. Oblečení nabízí celou škálu designů navrhnutou speciálně pro arboristy, stromolezce, lidi, co mají rádi přírodu a zejména stromy. Oblečení je vyrobeno s důrazem na pohodlí uživatele a kvalitu materiálu. 



Při příležitosti uvedení značky Dendroid na český trh nabízíme všem, kdo si do 17. června 2016 objednají Dendroid produkty v předprodeji, 10% slevu na nákup mikiny, triček či šátku této značky. Dodání zboží bude na přelomu měsíců červen a červenec. 


Dendroid pánská mikina SRT Climber Hoodie

Dendroid pánské tričko Den-Dron T-Shirt

Dendroid pánské tričko Shigo T-Shirt

Dendroid pánské tričko Out-Line T-Shirt

Dendroid pánské tričko Touch Trees T-Shirt

Dendroid pánské tričko SR-T-Shirt

Dendroid pánské tričko Go Big or Go Home T-Shirt