Zboží skladem expedujeme do druhého dne. Navíc, při nákupu nad 1.500 Kč máte dopravu ZDARMA! Více informací.

Therm-a-Rest karimatky pro rok 2016

Představujeme nové karimatky pro sezónu 2016

V našem článku Jak správně vybírat karimatku z loňského roku jste se dozvěděli, jak se dělí karimatky. Dnes bychom vás rádi seznámili s karimatkami Therm-a-Rest, které jsou novinkami pro rok 2016 a můžete je zakoupit v našem e-shopu zde.


Thermarest karimatka EvoLite Plus 2016

Jedná se o silnější a teplejší samonafukovací karimatku firmy Therm-a-Rest, která je konstruována jako kombinace samonafukovací karimatky (75%) a karimatky NeoAirkonstrukce (střídání vzduchových komor a pěny, která je nejlehčí a nejlépe stlačitelnou pěnou na trhu). K jejímu nafouknutí stačí pouze několik nádechů, aby karimatka dosáhla optimální tuhosti.

Tato karimatka je velice pohodlná a příjemná na dotek (nešustí). Má výborný poměr hmotnosti k tepelnému koeficientu, který je 3,2R. Její tloušťka 6,3cm zaručuje komfortní pohodlí. K dispozici je v oranžové barvě a ve dvou velikostech.



Thermarest karimatka Z-Shield

Pěnová skládací karimatka byla vyrobena speciálně pro armádu, ale vhodná je také pro pobyt v poušti, pro horolezectví i běžné použití. Tepelný koeficient této karimatky je 2,2R. Vyrábí se v jedné velikosti a má harmonikové skládání. Vyniká svou odolností a velmi lehkou pěnou, která zaručuje výborné izolační vlastnosti. Karimatka je ideální pro dlouhé pobyty v odlehlých místech.

Nehrozí její propíchnutí a následné vyfouknutí jako u samonafukovacích a nafukovacích karimatek. Případné propíchnutí, nebo natržení karimatky nesníží její vlastnosti a tento problém lze vyřešit přelepením páskou nebo sešitím natrženého místa. Karimatka je k dispozici v zelené barvě a jedné velikosti.



Thermarest karimatka NeoAir Voyager 2016

Tento nový typ lehké, odolné, nafukovací a velmi teplé karimatky je vhodný pro třísezónní použití. Je vyrobena novou technologií "WaveCore Techology", která zpomaluje tepelné ztráty pomocí jedné vrstvy horizontálních vlnových přepážek. Izolaci dále zajišťuje jedna hliníková folie, čímž je dosaženo tepelného odporu 2,2R. Má všestranné použití. Karimatka je k dispozici v zelené barvě a třech velikostech.



Thermarest karimatka DreamTime

Karimatka má inovovaný obal pro velmi pohodlné spaní. Uvnitř matrace je paměťová pěna, která se tvaruje podle těla uživatele. Tím zaručuje podporu tělesného aparátu. Uvnitř je také samonafukovací karimatka, kterou lze použít i samostatně. Vše je uloženo v obalu, který chrání matraci před proražením. Obal lze prát v automatické pračce na 30°C. Se svým tepelným koeficientem 10R je vhodná i do chladného počasí. Je dostupná v modré barvě a dvou velikostech.



Thermarest karimatka NeoAir Dream 2016

Pro velmi pohodlné spaní je ideální tato nafukovací matrace, uvnitř které je paměťová pěna a karimatka NeoAir, která se dá použít i samostatně. Paměťová pěna se tvaruje podle těla uživatele a zajišťuje tak maximální komfort. Její tepelný koeficient je 6R a je tedy vhodná i do chladnějšího počasí. Matrace je odolná i proti proražení. Obal je možné prát v automatické pračce na 30°C. Karimatka se dodává včetně velkého pumpovacího vaku (Pump Sack), sadou na opravu matrace a nově i s pumpou Torrent Pump. Je k dostání v černo-vínové barvě a dvou velikostech.



Thermarest karimatka BaseCamp AF 2016

Tento model nafukovací karimatky je typický novou konstrukcí vertikální komory. Kombinace komor a pěny výrazně snižuje hmotnost a zvyšuje pohodlí, čímž se stává jedinečnou. Karimatku lze využít celoročně. Její tepelný koeficient je 1,7R a tím je tedy vhodnější do teplejších podmínek. Je vyrobena z lehké a měkké tkaniny, díky které je velice příjemná. Dodává se včetně obalu. Je k dostání v modré barvě a třech velikostech.



Věříme, že Vás naše nabídka nových modelů karimatek firmy Therm-a-Rest zaujala a některou z nich využijete při svém dobrodružství v přírodě. Celý sortiment karimatek naleznete zde.