Zboží skladem expedujeme do druhého dne. Navíc, při nákupu nad 1.500 Kč máte dopravu ZDARMA! Více informací.

Outdoorové nádobí pro milovníky vaření v přírodních podmínkách

Vaříte při svých výletech, kempování, cestách nebo při pobytu v přírodě? Máte k tomuto účelu kvalitní outdoorové nádobí nebo právě teď přemýšlíte o jeho koupi? Přečtěte si náš článek.

Vaříte při svých výletech, kempování, cestách nebo při pobytu v přírodě? Máte k tomuto účelu kvalitní outdoorové nádobí nebo právě teď přemýšlíte o jeho koupi? Přečtěte si náš článek.


Říká se, že hlad je největší kuchař. Naše tělo potřebuje pro správné fungování neustálý příjem energie v podobě příjmu živin. A co si budeme povídat, v přírodě při pohybu, ať už je to pěší turistika, cykloturistika, vodáctví, lezení nebo vysokohorská turistika, pěkně vyhládne. Takže energie chybí a je nutné ji opět doplnit. Někteří z Vás možná upřednostní návštěvu restaurace, ale jsou mezi Vámi i tací, kteří milují klasické vaření na ohni nebo cestovním vařiči. A ti, kteří se vydávají na dlouhé cesty na několik dní, se musí spolehnout pouze na to, co si sami uvaří. Proto je nutné mít k dispozici vhodné a praktické outdoorové nádobí.

Jaké druhy outdorového nádobí jsme pro Vás vytipovali? 


Cestujete s celou rodinkou a jste skutečně rádi vybaveni kvalitními hrnci a pánví pro pohodlné Vaření? To vše Vám nabízí sada nádobí GSI Bugaboo Camper, která je určena pro 4 osoby. Je dobře skladná, lehká a uspokojí každého náročného uživatele. Pro 2 osoby se nám nejlépe osvědčila sada GSI Pinnacle Dualist, která získala několik ocenění v hodnocení outdoorových sad. Tento set je vyroben z materiálu Pinnacle, což je nepřilnavý vysoce tvrzený Teflon, který je nanesen na lehký materiál z eloxovaného hliníku. Tím se sada stává jedinečně lehkou a praktickou při cestování.



Pro dokořenění Vašeho pokrmu doporučujeme kořenku GSI Spice Missile, která je vodotěsná a je určena pro 6 druhů koření. Ty máte k dispozici v jedné praktické kořence a nemusíte mít své oblíbené koření v jednotlivých kořenkách. 

Jistě také oceníte 11-ti dílnou sadu nádobí GSI Gourmet Kitchen Set 11, která je umístěn v pevném a dobře omyvatelném pouzdru. Díky této sadě není potřeba kupovat jednotlivé kuchyňské doplňky samostatně. Vše máte při ruce a ještě v praktickém pouzdru. 



Pro milovníky dobré horké kávy nebo čaje jsme vytipovali konvici GSI Halulite Tea Kettle o objemu 1 litr. Konvička je vyrobena z eloxovaného hliníku, díky kterému je super lehká a je určena pro vaření vody i v extrémních podmínkách. Je dobře skladovatelná, takže ji jistě ocení cestovatelé, kteří potřebují ušetřit místo v batohu. 

Z příborů, troufáme si tvrdit, by Vám mohl vyhovovat plastový set GSI Ring Cutle, ve kterém máte současně lžíci, vidličku i nůž. Upřednostňujete-li nerez, pak doporučujeme příborový set GSI Stainless Ring Cuttlery.



Vaše jídlo můžete servírovat na talířky GSI Cascadian Plate vyrobené z odolného ekologického plastu, které neobsahují zdraví škodlivý Bisfenol.

Pokud je pro Vás nezbytné mít při sobě stále horký nápoj, doporučujeme termosku Esbit 1l Grey/Orange, která jistě uspokojí i ty nejnáročnější. Termoska je dodávána se dvěma hrnky a Váš horký nápoj bude mít i po 24-ti hodinách teplotu 60°C.

Připravujete si s sebou na cesty teplé jídlo a potřebujete, aby Vám teplé vydrželo dlouhou dobu? Jistě oceníte termosku na jídlo s integrovanou lžící Esbit 0,75l Black/Red, která je vyrobena z kvalitní nerezové oceli a spolehlivě udrží Vaše jídlo teplé až po dobu 12 hodin.



Dopřejete si rádi po náročném dni skleničku vína s přáteli nebo milovanou osobou? Vřele doporučujeme nerezové, nerozbitné a skvěle skladné skleničky na červené nebo bílé víno GSI Glacier Stainless Nesting Wine Glass

Pokud jsme Vám naším příspěvkem pomohli při výběru outdoorového nádobí, jsme rádi. Věříme, že Váš požitek z uvařeného pokrmu bude skutečným gurmánským zážitkem. Přejeme příjemné cestování a dobrou chuť!


GSI kempingové nádobí BUGABOO CAMPER

GSI PINNACLE DUALIST - sada nádobí pro 2 osoby

GSI kuchyňský set CROSSOVER KITCHEN KIT

GSI GOURMET KITCHEN SET 11 - kuchyňská sada

GSI kořenka SPICE MISSILE

GSI ULTRALIGHT SALT AND PEPPER SHAKER - kořenka

GSI příbor Tekk Cutlery Set

GSI příbor Ring Cutlery

GSI nerezový příbor STAINLESS RING CUTLERY

GSI lžíce TABLE SPOON

GSI vidlička FORK

GSI nůž KNIFE

GSI naběračka NYLON LADLE

GSI lžíce NYLON SPOON

GSI špachtle NYLON SPATULE

GSI silikonová stěrka COMPACT SCRAPER

GSI toustovač GLACIER STAINLESS TOASTER

GSI konvice HALULITE TEA KETTLE

GSI plastový talíř Cascadian Plate

GSI plastová miska Cascadian Bowl

Lifeventure skládací miska Ellipse Collapsible Bowls

Esbit termoska 1l Grey/Orange

Esbit termoska na jídlo 0,75l Black/Red

Esbit termoska na jídlo 1l

GSI nerezová skládací sklenka na bílé víno GLACIER STAINLESS NESTING WINE GLASS

GSI nerezová skládací sklenka na červené víno GLACIER STAINLESS NESTING RED WINE GLASS

GSI nepřevrhnutelná plastová sklenička STEMLESS WINE GLASS

GSI plastová skládací sklenka na víno Nesting Wine Glass

GSI plastová skládací sklenka na červené víno Nesting Red Wine Glass