Zboží skladem expedujeme do druhého dne. Navíc, při nákupu nad 1.500 Kč máte dopravu ZDARMA! Více informací.

Courant: oblečení pro arboristy, hasiče, prostě profesionály

Velmi oblíbené profesionální oblečení lezců, záchranářů, hasičů je konečně v nabídce worksafety.cz.

Když uvidíte ve Francii, Belgii a v okolních zemích záchranáře, vsaďte se, že bude mít na sobě právě oblečení Courant. Proč? Příjemně hřeje, chrání, ale zároveň dodává volnost pohybu při práci. Odolá oděru a hrubšímu zacházení a skvěle odvádí vlhkost z těla.

Své příznivce si už i u nás v České republice získávají nejen praktické a do nejmenších detailů promyšlené vaky a batohy Courant, ale také kolekce pracovního oblečení Courant. Udělá z vás skvěle vypadajícího profesionála a během výkonu své profese se na něj můžete na 100 % spolehnout. Vybrat si můžete na našem e-shopu ze dvou typů bund a kalhot a vhod vám přijdou také fleecové bundy a trička.



Funkční tričko Courant Desert

Elastické tričko Courant Desert skvěle padne a spolehlivě odvádí vlhkost z těla, čímž vás při práci udržuje hezky v suchu. Pohodlně se nosí a i když jej máte na sobě téměř denně a často jej perete, díky látce odolné proti opotřebení vám vydrží po dlouhou dobu.

V červené barvě, ve velikostech S – 3XL.



Courant fleecová bunda Magma

Prodyšná fleecová bunda Courant Magma je vyrobena z vysoce tepelně izolačního materiálu, který vás spolehlivě ochrání před chladem, ale zároveň vám poskytuje odvod vlhkosti z těla a volnost pohybu. V teplejších měsících ji využijete jako vrchní vrstvu a v zimě jako příjemnou střední vrstvu.

V červené a černé barvě, ve velikostech S – 3XL.



Odolné kalhoty Courant Solar

Stretchový materiál kalhot Courant Solar je výborná věc. Jeho zásluhou jsou totiž lehké, pružné a prodyšné. Nejvíce namáhané části – hýždě, kolena a vnitřní kotníky mají vyztužené, a tím se prodlužuje jejich životnost. Navíc disponují rozepínací spodní částí nohavic, páskem s přezkou a reflexními prvky pro zvýšení viditelnosti.

V červené a černé barvě, ve velikostech S – 3XL.



Softshell bunda Courant Cyclone

Softshellová bunda bunda Courant Cyclone výborně chrání před větrem a deštěm. Její vnitřní zateplená část zajišťuje maximální pohodlí a příjemné teplo. Zároveň je však dostatečně prodyšná a účinně odvádí vlhkost z těla. Okolo ramen a loktů má vyztužení, čímž je ještě odolnější vůči oděru a její kapuce je kompatibilní s lezeckou přilbou. Reflexní nášivky vám zajistí dobrou viditelnost.

V červené a černé barvě, ve velikostech S – 3XL.



Pohodlné kalhoty Courant Tornado s kšandami

Voda ani vítr se vám pod vaši druhou kůži v podobě kalhot Courant Tornado nedostanou. I přesto jsou však prodyšné a nikterak nebrání v pohybu. Odolný materiál a vyztužení v oblasti kolen a na vnitřní straně kotníků brání roztržení kalhot. Díky elastickým kšandám se v kalhotách budete vždy cítit pohodlně a reflexní prvky se postarají o vaši dobrou viditelnost i za šera.

V červené a černé barvě, ve velikostech S – 3XL.



Odolná a nepromokavá bunda Courant Storm

Prodyšnost, voděodolnost a nepropustnost chladu. To jsou základní vlastnosti bundy Courant Storm. Skvěle padne, nepřekáží v lezeckém postroji a díky Ripstop materiálu má vysokou odolnost proti roztržení. Kolem krku na vnitřní straně disponuje příjemným microfleecem a kapsy má uzpůsobeny pro práci v sedáku, takže se do nich pohodlně dostanete. Reflexní nášivky slouží k lepší viditelnosti i za šera.

V červené a černé barvě, ve velikostech S – 3XL.


Courant kalhoty Solar

Courant softshell bunda Cyclone

Courant kalhoty Tornado

Courant bunda Storm

Courant tričko Desert

Courant fleecová bunda Magma

Courant batoh Cross Pro XL

Courant taška Cross Pro

Courant vak na lano Cross Rope 23/36l

Courant transportní batoh Cross Evo + Cross Rope Light

Courant vak na lano Host 36l

Courant batoh Dock 60l

Courant batoh Cargo

Courant vak Airtex 7l

Courant batoh na hasičské vodicí lano 7l Faster lemon