Vážení zákazníci, od pátku 29.3. do pondělí 1.4. máme jak na prodejně, tak na e-shopu zavřeno. Více informací.

Nenechte se zastrašit změnou času spojenou s časnou tmou a dopřejte si čelovky a svítilny za snížené ceny!

Potřebujete si na práci či pobyt v jakémkoliv prostředí dobře posvítit? Připravili jsme si pro vás skvělou nabídku čelovek a svítilen.

Také se vám nelíbí časná tma související se změnou času a ročním obdobím?
Potřebujete si posvítit za každé situace, ať už pracujete kolem domu, v garáži nebo na zahradě?
Máte rádi outdoorová dobrodružství, pobyt v přírodě, běh nebo jiné aktivity a ani tma vás neodradí?

Právě pro vás jsme si připravili nabídku čelovek a svítilen  na našem e-shopu se slevou 10%. 


Petzl Tikkina

Jedná se o základní čelovku, která je lehká (85g), kompaktní, voděodolná a je vhodná pro každodenní použití. Má poměrně široký kužel světla, což je ideální pro osvícení blízkého okolí. Čelovka Petzl Tikkina disponuje dvěma režimy. První je režim na blízko s dosvitem 20m a světelným výkonem 20 lumenů. Druhý režim na dálku dosvit 35m a světelný výkon 80 lumenů. Čelovka má výdrž při režimu na blízko 180 hodin, při režimu na dálku až 120 hodin. Tato sympatická čelovka je dostupná v barvě modré, růžové a zelené.



Beal L24

Lehká čelovka (29g) má dvě odjímatelné elastické šňůrky a klip pro snadné připevnění. Na zadní část elastického popruhu je možné připevnit zadní čelovku, což využijí především cyklisté nebo běžci jako výstražné světlo. Čelovka Beal L24 disponuje šesti provozními režimy. Její maximální cílený světelný dostvit je 22m, v ekonomickém režimu 13,5m. Svítivost v maximálním režimu dosahuje hodnoty 24 lumenů a v ekonomickém režimu 6,5 lumenů. Maximální doba svícení je až 72 hodin. Nabízí také signalizaci červeného světla, což je vhodné např. v případě nouze. Dále je vyjímečně odolná proti vodě. Proto je vhodným společníkem do deštivého počasí a stejně tak je odolná proti mrazu, a to až do - 20°C. Čelovku nabízíme v barvě bílé, zelené, červené a černé.



Beal L28

Extrémně pohodlná, voděodolná a lehká (70g) čelovka má širokou možnost využití. Má elastický popruh, který je snadno odjímatelný a lze ho prát. Tři LED diody s vestavěným reflektorem a čočkou zajišťují pět režimů svícení, které se mění kliknutím. Její dosvit v maximálním režimu je 27m, ve středním režimu 16,5m a v ekonomickém  11,5m. Svítivost čelovky Beal L28 je v maximálním režimu 28 lumenů, ve středním 10 lumenů a v ekonomickém 5,5 lumenů. Režim blikání funguje jako signalizace v případě nebezpečí. Čelovku nabízíme v bílé a modré barvě.



Beal FF120

Voděodolná čelovka o hmotnosti 96g (včetně baterií) má elastický popruh, který je snadno odjímatelný a lze ho prát. Nabízí ostré světlo v kuželu s dosvitem 100m nebo rozptýlené světlo do kuželu. Čelovka Beal FF120 disponuje centrálním LED s přídavným reflektorem, který zajišťuje dlouhý a silný světelný paprsek. Dále oceníte dvě silné boční LED diody, které jsou podporovány reflektory pro periferní osvětlení. V maximálním režimu dosahuje  její dosvit až 100m se svítivostí 120 lumenů a výdrží baterií 50 hodin. Střední režim je vynikajícím kompromisem mezi světelným výkonem a životností baterií. Ten dosahuje dosvit do vzdálenosti 80m se svítivostí 47 lumenů a výdrží baterií 78 hodin. Ekonomický režim zajišťuje osvětlení do vzdálenosti 30m se svítivostí 6 lumenů a výdrží baterií až 240 hodin. Samozřejmostí je také blikající nouzový režim. Čelovku nabízíme v černé a tyrkysové barvě.



Beal Be Visi

Tento model lehké čelovky je vyroben speciálně pro noční běh ve městě. Skládá se z přední třídiodové lampy L28 s 28 lumeny a zadní jednodiodové svítilny L24 s 24 lumeny. Přední lampa L28 má tři režimy svícení – maximum, medium, ECO s dosvitem 27m/16,5m/11,5m a životností baterií 10hod/28hod/50hodin. Její hmotnost včetně baterií je 70g. Zadní svítilna má dva režimy svícení – maximum a ECO s dosvitem 22m/13,5m a životností baterií 23hod/72hod. Její hmotnost včetně baterií je 29g. Čelovka Beal Be Visi je dále vybavena reflexními pruhy okolo hlavy, čímž se uživatel stává viditelným ze všech stran. Čelovku nabízíme v reflexní růžové a žluté.



Beal LT170

Tato extrémně silná svítilna o hmotnosti 125g disponuje dvěma funkcemi. Je možné ji použít jako svítilnu nebo jako klasickou baterku. Režim svítilny umocňuje reflektor, který umožňuje osvětlení v rozsahu 360°. Svítilna Beal LT170 má jeden háček k pohodlnému zavěšení kdekoliv. Výkonné LED je podpořeno reflektorem pro jasnější a dalekosáhlejší paprsek světla. Pomocí vypínače je možné korigovat osvětlení od nejúspornější po nejsilnější výkon. V maximálním režimu dosahuje  její dosvit až 130m se svítivostí 170 lumenů a výdrží baterií 5 hodin. Střední režim dosahuje dosvit do vzdálenosti 60m se svítivostí 56 lumenů a výdrží baterií 10 hodin. Ekonomický režim zajišťuje osvětlení do vzdálenosti 10m se svítivostí  4 lumeny a výdrží baterií 70 hodin.  Svítilna je k dostání v zelené barvě.



Beal LT190

Tuto mobilní, voděodolnou svítilnu o hmotnosti  241g je možné použít buď jako svítilnu nebo jako klasickou baterku. Režim svítilny umocňuje reflektor, který umožňuje osvětlení v rozsahu 360°. Svítilna disponuje dvěma háčky k pohodlnému zavěšení a dvěma režimy. Svítilna Beal LT190 dosahuje v maximálním režimu dosvit až 150m se svítivostí 190 lumenů a výdrží baterií 40 hodin. Ekonomický režim zajišťuje osvětlení do vzdálenosti 10m se svítivostí  7 lumenů a výdrží baterií 230 hodin.  Svítilna je k dostání v žluté barvě.



Buďte připraveni na nadcházející dlouhé podzimní a zimní podvečery a vyberte si z nabídky čelovek a svítilen s 10% slevou na našem e-shopu.

PS. Nezapomeňte na změnu času ;-) K přechodu na zimní čas dojde 30. října 2016 z 3:00 na 2:00. 

PETZL čelovka Tikkina

BEAL čelová svítilna L24

BEAL čelová svítilna L28

BEAL čelová svítilna FF120

BEAL čelová svítilna BE VISI

BEAL svítilna LT170 - zelená

BEAL svítilna LT190