Vážení zákazníci, od pátku 29.3. do pondělí 1.4. máme jak na prodejně, tak na e-shopu zavřeno. Více informací.

Vánoce se blíží...

Nevíte si rady či potřebujete inspiraci? Speciální kategorie Tipy na VÁNOČNÍ DÁRKY vám usnadní hledání toho nejlepšího dárku.

S nákupem dárků pod stromeček se nevyplatí otálet. Jednak některé výrobky nemusí být skladem, dvak s blížícími se svátky stoupá vytíženost dopravců. Udělejte si strejčka a pořiďte dárky zavčasu, aby vaši nejdražší dostali to nejlepší a aby vy jste si mohli užít v klidu adventní čas a samotné vánoční svátky. 


Náš tým vybral to nejlepší vybavení z e-shopu worksafety.cz pro všechny pracovníky, kteří nemají tak úplně tradiční povolání. Arborista a výškový pracovník se sice pohybují nad zemí, ale ke každému povolání je potřeba jiné oblečení a vybavení. Zároveň jsme vytipovali ty nejlepší produkty pro horolezce a outdoorové nadšence. V neposlední řadě jsme vybrali i dárečky pro děti

Pokud byste potřebovali s výběrem vánočních dárků poradit, zavolejte či napište nám, rádi vám pomůžeme vybrat ten nej dárek pro vaše nejdražší. Pokud u nás váš partner nakupuje, vymyslíme i dárek na míru. 

Kategorii Tipy na VÁNOČNÍ DÁRKY naleznete zde