Vážení zákazníci, od pátku 29.3. do pondělí 1.4. máme jak na prodejně, tak na e-shopu zavřeno. Více informací.

Nový model Arbpro kalhot Climbtech Sigma skladem

Plánujete koupi nových arboristických kalhot? Vyzkoušejte nový model firmy Arbpro.

V našem sortimentu nabízíme nový model pohodlných strečových kalhot Arbpro Climbtech Sigma vhodných jak pro arboristy, stromolezce, lesáky, výškové pracovníky nebo ty, kteří mají rádi při svých aktivitách volnost pohybu. Tyto kalhoty jsou následovníky oblíbeného modelu kalhot mezi arboristy Arbpro Climbtech pants.

V čem je nový model inovativní?

Když se na ně podíváme, ihned nás zaujmou švy, které jsou dvojité. Na první pohled vypadají i velmi pečlivě propracované. Kalhoty Arbpro Climbtech Sigma dále disponují velice příjemným a lehkým materiálem, který je pružný a strečový. Kalhoty mají vyztužená nejen kolena, ale také vnitřní stranu podél lýtek. Kalhoty nabízejí velký počet kapes, které každý pracující muž jistě ocení. Dvě boční kapsy jsou na zip, jedna zadní kapsa, která je na pravé straně, je také na zip. Dále na levé přední straně stehna je kapsa na zip a na pravé straně stehna kapsa na suchý zip. Prodyšnost a lepší odvětrávání je u kalhot zajištěno díky dvěma zipům, které jsou umístěni na zadní straně stehen a dvěma zipy na vnitřní straně stehen. Na spodní vnější části kalhot jsou zipy pro možnost pohodlnějšího překrytí obuvi. Vnitřní nohavice mají integrovanou manžetu s háčkem. Ta zajišťuje ochranu před proniknutím nečistot. Kalhoty jsou navíc vybaveny odnímatelnými šly. Svými vlastnostmi nabízejí všestrannost, maximální pohodlí a volnost pohybu. 

Kalhoty Arbpro Climbtech Sigma jsou nabízeny v červené, modré a černo/šedé barvě, a to ve velikostech XS, S, M, L, XL a XXL. Navíc v barvě červené a černo / šedé jsou ve velikostech S, M, L nabízeny v prodloužené délce +7cm.

Udělejte si radost k Vánocům a pořiďte si nové kalhoty pro vaše pohodlí. Jistě si takový dárek zasloužíte!


Arbpro kalhoty Climbtech Sigma

Arbpro kalhoty Climbtech Pants