Vážení zákazníci, od pátku 29.3. do pondělí 1.4. máme jak na prodejně, tak na e-shopu zavřeno. Více informací.

Přidejte se k nám a podpořte Dětský domov v Sázavě

Není vám cizí pomoci někomu druhému? Přispějte finanční částkou na dobrou věc. Staňte se Ježíškem a pomozte tam, kde je to třeba.

Není vám cizí pomoci někomu druhému?
Přispějte finanční částkou na dobrou věc.
Staňte se Ježíškem a pomozte tam, kde je to třeba.


Ne každé dítě má to štěstí a žije ve funkční, spokojené a láskyplné rodině. Některé z těchto dětí jsou z různých důvodů biologickým rodičům odebráni a dostávají se do dětských domovů. Pro některé z nich je to možná i to nejlepší řešení. Vždyť co si budeme povídat, každý z nás zná případy, kdy je dítě týráno, zneužíváno nebo zanedbáváno. Někteří z rodičů nezvládají své rodičovské povinnosti a na základě rozhodnutí soudu je jim dítě odebráno. Pokud se v rodině nenajde vhodný poručník, který by zajistil správnou výchovu dítěte, dostává se do dětského domova. Ty jsou určeny pro děti ve věku od 3 do 18 let.

Firma PAVOUCI s.r.o., provozatel e-shopu worksafety.cz, se rozhodla přispět Dětskému domovu v Sázavě finanční částkou 5.000Kč na nákup školních potřeb.

Chtěli byste také udělat dobrý skutek a přispět na dobrou věc? Pokud ano, kontaktujte paní ředitelku Alenu Novákovou na telefonním čísle +420 327 321 263 a osobně se s ní domluvte na dalším postupu. Nejjednodušší je vyplnit sponzorskou smlouvu (naleznete ji níže ke stažení), poslat ji do Dětského domova v Sázavě a poslat peníze na dané číslo účtu. Blíží se Vánoce a děti budou mít jistě radost z každého dárečku, který jim Ježíšek přinese pod stromeček. Staňte se Ježíškem a pomozte tam, kde je to třeba!