Vážení zákazníci, od pátku 29.3. do pondělí 1.4. máme jak na prodejně, tak na e-shopu zavřeno. Více informací.

Pro milovníky kávy představujeme cestovní kávovary a french pressy značky GSI

Milujete čerstvě připravenou kávu za každé situace? Tento článek je určen právě vám.

Milujete čerstvě připravenou kávu za každé situace?
Tento článek je určen právě vám.


GSI Outdoors je malá rodinná firma, která byla založena v roce 1985 v San Diegu. Ze začátku GSI Outdoors vyráběla několik kousků smaltovaného nádobí a čerpala pouze z povrchní znalosti táborového vybavení. Brzy se však začala rozrůstat a svou výrobu zaměřila na design a technické parametry outdoorového nádobí, příborů, jídelních pomůcek a příslušenství.

GSI Outdoors nepřináší na trh převratné novinky, za inovaci považuje stvoření unikátních, leč představitelných a hmatatelných produktů, které odpovídají firemním představám a respektují hodnoty, které GSI Outdoors sdílí. Tato rodinná firma je hrdá na to, že se jí podařilo vytvořit nové a zajímavé věcičky pro outdoorové nadšence, a nejen pro ně. 

Výrobky GSI Outdoors jsou dostupné po celém světě. Značka GSI proslula nejen skvělou kvalitou, technickými parametry a moderním designem, ale také svým humorným a zábavným přístupem, jaký nabízejí svými výrobky outdoorovým milovníkům.



Pokud jste zatvrzelým milovníkem kávy a svůj den si neumíte představit bez šálku černé lahodné kávy ani na cestách daleko od domova, my vám nyní představíme několik zajímavých produktů, které jsou určeny pro její přípravu, ať jste kdekoliv. V přírodě, pod stanem, na výletě, na sportovních akcích, ale i v práci pod stromem či na stavbě. 


GSI kávovar Glacier Stainless 8 cup perc

Elegantní kávovar, jehož hmotnost je 860 gramů a je vyroben z vysoce kvalitní nerezové oceli. Je ideální pro přípravu až osmi šálků kávy, kterou je možné umlít v ručním mlýnku GSI Java Mill a servírovat k úplné dokonalosti v GSI šálku na kávu Espresso Cup. Tedy ta správná volba dát si chutnou kávu s přáteli, ať jste kdekoliv. Kávovar GSI Glacier Stainless 8 cup perc je určen pro vaření nad ohněm i na vařiči. Disponuje robustní konstrukcí, odklápěcím víkem, zadní rukojetí, vylévací rukojetí pro zavěšení a překapávací vložkou. Tento výrobek neobsahuje BPA, PFOS a ftaláty. Kávovar je možné mýt v myčce.



GSI kávovar Glacier Stainless Perc

Elegantní kávovar, který se vyrábí buď pro přípravu tří nebo šesti šálků kávy. Kávovar GSI Glacier Stainless Perc je určen pro vaření nad ohněm i na vařiči. Je vyroben z vysoce kvalitní nerezové oceli. Disponuje odolnou konstrukcí, odklápěcím víkem a plastovou rukojetí, která vás při uchopení nespálí. Svou oblíbenou kávu si můžete umlít v ručním mlýnku GSI Java Mill a servírovat v GSI šálku na kávu Espresso Cup. Tento kávovar neobsahuje Bisfenol a je možné ho mýt v myčce. Součástí kávovaru je cedník a konvička.



GSI skládací překapávač na kávu Java Drip

Pro ty, kteří si chtějí vychutnat kávu na cestách a řeší každé místečko ve svém zavazadle, by mohl zaujmout skládací překapávač GSI Java Drip. Tento praktický překapávač je k dispozici o objemu 900ml nebo 1500ml. Má tvar kužele, který se velice jednoduše složí. Pomocí překapávače GSI Java Drip je možné připravit od 1 do 12 šálků čerstvé kávy. Skládací silikonové tělo disponuje průměrem 2,5cm - 14cm, takže dobře "sedí" na hrnkách a lahvích různých průměrů. Součástí překapávače je také těsnící víčko pro uchování čerstvé a horké kávy. 



GSI osobní french press Java

Jedná se o malý dvoudílný osobní francouzský pressovač na čerstvou kávu o objemu 600ml. Je ideálním společníkem na cesty. GSI osobní french press Java je určen pro jednoduchou přípravu a konzumaci kávy, ať jste kdekoliv. Je vyroben z lehkého a odolného polypropylenu. Disponuje děleným pístem, který eliminuje riziko přetékání kávy při presování. Dvojité víko izoluje nápoj během přípravy i servírování a zachovává jeho teplotu. Velice snadno se čistí. 



GSI french press Java Press

Tento lehký a odolný speciální francouzský pressovač o objemu 850ml je ideálním společníkem na cesty. Je určen pro velmi jednoduchou přípravu a konzumaci kávy kdekoliv. GSI french press Java Press disponuje děleným pístem, který eliminuje riziko přetékání kávy při presování. Dvojité víko izoluje nápoj během přípravy i servírování a zachovává jeho teplotu. Izolační EVA rukáv jde snadnou sejmout pro bezproblémové mytí. Křišťálově čirá karafa je vyrobena z BPA-free materiálu. Tento pressovač je dostupný ve dvou barvách. 



Tak už máte vybráno? Pokud ano, těšte se na požitek z čerstvě připravené kávy prostřednictvím výrobků GSI. 

GSI kávovar GLACIER STAINLESS HANDLE PERCOLATOR

GSI kávovar GLACIER STAINLESS PERC

GSI skládací překapávač na kávu JAVA DRIP

GSI osobní french press JAVA

GSI french press JAVA PRESS

GSI mlýnek na kávu JAVAMILL

GSI šálek na kávu ESPRESSO CUP

GSI mini pressovač Stainless Mini Expresso

GSI nerezová konvička GLACIER STAINLESS TEA KETTLE 1l

GSI konvice HALULITE TEA KETTLE