Zboží skladem expedujeme do druhého dne. Navíc, při nákupu nad 1.500 Kč máte dopravu ZDARMA! Více informací.

Revize pracovního vybavení zdarma po celý duben

Využijte naší nabídky a nechte si zkontrolovat své vybavení. V dubnu zadarmo!

Využijte naší nabídky a nechte si zkontrolovat své vyvavení. 
DUBEN - REVIZE ZDARMA


Je tu jaro a k němu patří velký úklid. Ženy blázní s mytím oken a další "očistou" domácnosti, kterou chtějí mít svěží, voňavou a plnou nové jarní energie. 

A co muži stromolezci a výškaři? Chcete se přidat k jarnímu úklidu a nechat si zkontrolovat své pracovní vybavení? Chcete mít jistotu, že jsou vaše OOPP skutečně v pořádku a bezpečné? Nechte si u nás provést revizi OOPP. Využijte jedinečné nabídky DUBEN – REVIZE ZDARMA!

Tato akce probíhá od 3. 4. do 28. 4. 2017 a je určena pro pracovní set (max 30ks) OOPP jedné osoby (živnostníka, ale také např. zájmového stromolezce) nebo jednoho vašeho zaměstnance. Získáte od nás revizní protokol na váš pracovní set na 12 měsíců zdarma.

Připomínáme, že každý jedinec, který pracuje nad zemí a používá OOPP, je povinen mít zkontrolované vybavení jednou za rok u certifikovaného revizního technika.

Tak neváhejte a využijte naší jedinečné akce. Vaše vybavení nám můžete zaslat poštou na adresu firmy PAVOUCI s.r.o., Královská cesta 147, Kolín IV. 280 02, nebo se objednejte na telefonním čísle +420 778 080 897 a přijeďte k nám osobně.