Zboží skladem expedujeme do druhého dne. Navíc, při nákupu nad 1.500 Kč máte dopravu ZDARMA! Více informací.

Super ceny čelovek značky BEAL

Kvalitní, spolehlivé, oblíbené a cenově dostupné. To jsou čelovky BEAL.

Kvalitní, spolehlivé, oblíbené a cenově dostupné. A ještě dostupnější!
To jsou čelovky BEAL.


Pro ty, kteří potřebují mít světlo kdykoliv a kdekoliv, jsou skvělou pomůckou čelové svítilny.

Mezi jedny z nejprodávanějších čelovek na našem trhu jsou čelovky značky BEAL, které momentálně nabízíme za nové, nižší ceny! Využijte skvělou nabídku! 



BEAL čelová svítilna BE VISI

Naši zákazníci doposud nejlépe hodnotili čelovku BEAL BE VISI, která je určena zejména pro sportovní účely. Čelovka BEAL BE VISI je lehká, speciálně určená pro noční běh ve městě. Skládá se z přední třídiodové lampy L28 s 28 lumeny a zadní L24 24 lumenové svítilny. Navíc je vybavena reflexními pruhy okolo hlavy, čímž se běžec stává viditelným ze všech stran. K dispozici je ve dvou barevných provedení.



BEAL čelová svítilna FF120

Pro univerzální použití je skvěle hodnocena čelovka BEAL FF120. Tu lze využít pro outdoorové aktivity všeho druhu, ale také pro práci. I přes svou lehkost a malou velikost nabízí tato čelovka ostré světlo v kuželu s dosvitem 100m nebo rozptýlené světlo do kužele.

Čelovka BEAL FF120 disponuje centrálním LED s přídavným reflektorem, který zajišťuje dlouhý a silný světelný paprsek, a dále 2 silnými bočními LED diodami, které jsou podporovány reflektory pro periferní osvětlení. V maximálním režimu dosahuje čelovka až 100m se svítivostí 120 lumenů. Střední režim je vynikajícím kompromisem mezi světelným výkonem a životností baterií. Ekonomický režim zajišťuje osvětlení až 240 hodin. Samozřejmostí je také "blikací" nouzový režim. K dispozici je ve dvou barvách.



BEAL čelová svítilna L24

Cenově nejvýhodnější je malá čelovka BEAL L24, kterou lze využít např. při kempování, v případech nouze, při čtení map nebo jako výstražné osvětlení. Čelovka BEAL L24 má dvě odnímatelné elastické šňůrky k snadnému připevnění a také klip. Přímo na zadní část elastického popruhu je možné připevnit zadní čelovku, což využijí především cyklisté nebo běžci jako výstražné světlo. Díky výkonnému LED s vnějším reflektorem pro dalekosáhlý paprsek a 2 červeným LED diodám disponuje tato čelová svítilna L24 6 provozními režimy. Navíc je vyjímečně odolná proti vodě, proto je vhodným společníkem do deštivého počasí. Stejně tak je odolná proti mrazivým teplotám až do - 20°C. V prodeji ve čtyřech barvách. 



Využijte výhodných cen čelovek značky BEAL a objednejte si je na našem e-shopu.

BEAL čelová svítilna L24

BEAL čelová svítilna L28

BEAL čelová svítilna L80

BEAL čelová svítilna FF120

BEAL čelová svítilna BE VISI

BEAL čelová svítilna FF150

BEAL čelová svítilna FF210