Zboží skladem expedujeme do druhého dne. Navíc, při nákupu nad 1.500 Kč máte dopravu ZDARMA! Více informací.

Nové mikiny a tričko oblíbené značky Dendroid

Exkluzivní předobjednávka: již nyní si rezervujte originální kousek oblečení.

Oblíbená britská značka Dendroid představuje nové oblečení pro stromolezce a arboristy.
Využijte jedinečnou příležitost a buďte mezi prvními nositeli těchto originálních kousků,
předobjednejte si originální kousek oblečení.



Prvním novým kouskem je pánská mikina Dendroid Dream Day Hoodie, kterou budeme naskladňovat již začátkem prosince 2017!!!

Mikina na zadní straně nabízí arboristický motiv kácení do jeřábu a je k dostání v šesti velikostech. Disponuje dvěma bočními kapsami, kapucí a je vyrobena z velice příjemného a měkkého materiálu. Ideální dárek pro arboristu!



Dále představujeme novou pánskou mikinu s velice oblíbeným motivem "stromolezce-opičáka", který je výrobcem použit již u pánského trička Dendroid Face Off.

Tento motiv se velice líbí a tričko je často našimi zákazníky objednáváno. Mikina Dendroid Face Off Hoodie je k dispozici v šesti velikostech. Nabízí dvě boční kapsy na přední straně, kapuci a je vyrobena z velice příjemného a měkkého materiálu. Stejně tak, jako níže popsané tričko bude k dostání na jaře 2018. Předobjednávky již nyní přijímáme.



Poslední novinkou je pánské tričko Dendroid Dream Days s originálním arboristickým motivem. Toto tričko nabízí pohodlné a příjemné nošení pro každý den a je k dostání ve čtyřech velikostech.

Tričko bude k dostání na jaře 2018, ale již nyní přijímáme předobjednávky. Máme informaci, že počet kusů bude omezen. Takže pokud se vám toto tričko líbí, neváhejte a objednávejte. Budeme vám ho rezervovat a jakmile dorazí, bude vám okamžitě zasláno.



Využijte jedinečné nabídky předobjednávky na našem e-shopu a rezervujte si tyto velice zajímavé originální výrobky, které v obchodě jen tak nekoupíte. Buďte mezi prvními, kdo se jimi bude moct chlubit! 

Dendroid pánská mikina Dream Day Hoodie

Dendroid pánská mikina Face Off Hoodie

Dendroid pánské tričko Dream Day

Dendroid pánské tričko Saws

Dendroid pánské tričko Face Off

Dendroid pánské tričko High Rise

Dendroid pánská mikina SRT Climber Hoodie

Dendroid pánské tričko Go Big or Go Home T-Shirt

Dendroid pánské tričko SR-T-Shirt

Dendroid pánské tričko Out-Line T-Shirt

Dendroid pánské tričko Den-Dron T-Shirt

Dendroid pánské tričko Shigo T-Shirt

Dendroid pánské tričko Touch Trees T-Shirt