Zboží skladem expedujeme do druhého dne. Navíc, při nákupu nad 1.500 Kč máte dopravu ZDARMA! Více informací.

Na co se hodí nepromokavá pouzdra a vaky

Ochraňte před navlhnutím své věci použitím nepromokavých pouzder a vaků.

Všichni to známe. Především na podzim a v zimě se všude vkrádá déšť, sníh a vlhkost. Na jaře a v létě se s tím ale také setkáme při nečekaném vlahém deštíku. Ochraňte před navlhnutím své věci použitím nepromokavých pouzder a vaků. Přece nechcete, aby se vám namočila vaše oblíbená elektronika nebo vaše náhradní mikina a ponožky. Hodit se vám budou i v létě při sjíždění řeky. Osobní věci budete moci mít u sebe a to beze strachu, že  se kánoe nebo loďka převrhne a vaše papírové a elektronické věci už nikdy nepřivedete zpět k životu.


Nepromokavá pouzdra a vaky na elektroniku

Vodotěsné obaly jsou parádní věc co se týče především elektroniky. Ochráníte s nimi váš telefon, tablet, notebook, navigaci i drahý fotoaparát nebo kameru. Většina pouzder vaši elektroniku ochrání také před mrazem, takže se nemusíte bát, že by váš mobil přestal v nejméně vhodnou dobu fungovat vinou velmi nízké teploty.

Nepromokavé obaly však elektroniku nechrání jen co se týče nemočení a navlhnutí, ale také je střeží před prachem, UV zářením a mechanickým poškozením.

Nepromokavá pouzdra a vaky na papírové věci

I vaše doklady, mapy nebo peníze potřebují ochranu před deštěm a sněhem. Skvěle poslouží skladný průhledný vodotěsný obal, který si můžete zavěsit na krk. Tak budete mít vše potřebné neustále pod kontrolou a pěkně v suchu.

Nepromokavá pouzdra a vaky na všechny ostatní věci

Co dalšího můžete chtít schovat do vodotěsného obalu? Tak například náhradní oblečení, mince, klíče, které by jinak zrezly, knížku nebo léky a kosmetiku.



Příklady vodotěsných obalů, pouzder a vaků

Nepromokavý vak v různých velikostech a tedy na různé druhy předmětů
Sada vodotěsných obalů na elektroniku či doklady
Vodotěsný obal na telefon a další osobní věci
Nepromokavá taška přes rameno

Na všechny typy vodotěsných obalů se můžete na našem e-shopu.

YATE nepromokavý vak DRY BAG

Lifeventure sada vodotěsných obalů DriStore LocTop Bags

Lifeventure vodotěsný obal Hydroseal Case

SilverBull Big Office

GSI vodotěsný box LEXAN GEAR BOX