Zboží skladem expedujeme do druhého dne. Navíc, při nákupu nad 1.500 Kč máte dopravu ZDARMA! Více informací.

Školení INSTALACE BEZPEČNOSTNÍCH VAZEB

Nabídka jedinečného školení: praktická ukázka a nácvik instalace vazeb.

Instalace bezpečnostních vazeb je jedna ze základních možností, jak stabilizovat koruny stromů s defekty nebo přerostlými sekundárními korunami a je důležitou součástí dnešní arboristiky.

Správně nainstalovaná bezpečnostní vazba výrazně pomáhá zvýšit provozní bezpečnost stromů, aniž by bylo nutné radikálně zasáhnout obvodovou redukcí nebo strom úplně odstranit. Primárním úkolem bezpečnostních vazeb je tedy prevence rozlomení a pádu částí korun stromů.


Tým worksafety.cz vytvořil nabídku dvoudenního školení INSTALACE BEZPEČNOSTNÍCH VAZEB pro ty, kteří se chtějí seznámit s významem vazeb a se správným technickým postupem jejich instalace v současném pojetí moderní arboristiky.

Školení je určeno zejména pro praktické arboristy - stromolezce, kteří při své arboristické praxi instalují dynamické i statické vazby a chtějí vazby instalovat v souladu s návody k použití a obecnými standardy instalace vazeb. Školení je dále vhodné i pro objednavatele - nelezce (obce, města, úřady, správce, fyzické osoby) arboristických prací, kteří přebírají nainstalované vazby a potřebují znát, jak mají být vazby správně nainstalovány a co mají po realizátorech požadovat. 

Na školení se účastníci dále seznámí s typy vazeb, s rozdíly mezi vazbami, kdy je použít, jak je značit, jak provádět jejich kontrolu, evidenci a s další problematikou spojenou s tímto tématem.

Školení je rozděleno na teoretickou a praktickou část, přičemž v praktické části budou účastníci rozděleni do skupin a na čtyřech stanovištích se budou učit instalovat dynamické vazby (Gefa, Cobra, Arco, Gleinstein) jak na zemi, tak ve stromech, dále vrtané vazby, podkladnicové a ostatní vazby.

Buďte o krok před těmi, kteří špatnou instalací vazby ne zcela správně zajišťují bezpečnost stromů, a přihlaste se na našem e-shopu na školení INSTALCE BEZPEČNOSTNÍCH VAZEB. Těšíme se na vás.