Zboží skladem expedujeme do druhého dne. Navíc, při nákupu nad 1.500 Kč máte dopravu ZDARMA! Více informací.

Hračky a vodítka pro psy, které dlouho vydrží

Česká výroba hraček a vodítek z kvalitních materiálů.

Ruční výroba je vždy zárukou kvality. A výjimkou nejsou ani vodítka a hračky pro psy značky TAMER. Všechny výrobky jsou zhotoveny z bezpečných materiálů jejich kvalita je bezesporu podložena i tím, že se jedná o materiály ze statických lan nebo šňůr používaných při pracích ve výškách nebo v arboristice. Jaké konkrétní hračky a vodítka splňují vysoké nároky pejskařů?



Unikátní vodítka TAMER

Vodítka Tamer jsou typická patentovaným posuvným systémem "EasyLong", díky kterému lze velmi snadno nastavit délku vodítka přesně podle našich potřeb. Celý princip stojí na speciální smyčce, tzv. prusíku. S vodítky se na základě toho jednoduše manipuluje a vedení psa je hezky pohodlné. K dostání jsou vodítka o délce 2 a 3 metrů podle hmotnosti vašeho pejska.

 

Vodítko Tamer s posuvným systém dlouhé 3 m pro psy o hmotnosti 8-50 kg
Posuvné vodítko Tamer o délce 2 m pro psy vážící 8-50 kg
3metrové vodítko Tamer pro psí plemena o hmotnosti 4-20 kg
Pevné vodítko Tamer s posuvným systémem pro psy o hmotnosti 4-20 kg



Tamer pešek

Ručně pletená hračka, která je k dostání ve třech velikostech. Velký Tamer pešek pro větší psí plemena, malý pešek značky Tamer pro psí plemena do 6 kg a Tamer pešek mini pro ty úplně nejmenší psí plemena. Každou z velikostí najdete vždy ve dvou barevných provedeních. Tamer pešek je vhodný jak na přetahování, tak i k nácviku zákusu. A i při takovém zacházení zaručuje dlouhou životnost a vysokou odolnost.



Tamer přetahovací hračka

Přetahovací hračka Tamer, dostupná v červené a modré variantě, je parádní věc. S ní můžete nacvičovat aportování, přetahování a můžete si s ní hrát, jak je libo, až do "aleluja". A co víc, velmi dobře létá, takže se váš pejsek řádně proběhne, protože s ní dohodíte skutečně daleko.



Tamer plovací aportovací hračka

Hraní se psem ve vodě bude mnohem větší zábava než doposud. S plovací aportovací hračkou Tamer můžete směle aportovat i ve vodě, protože krásně plave na hladině. Nemusíte se tedy bát, že byste o ni přišli nebo ji museli lovit ze dna. Navíc s ní dohodíte daleko, protože velmi dobře létá, tak jako Tamer přetahovací hračka. A stejně jako všechny hračky od značky Tamer má pozitivní vliv na čištění zubů při častém používání.

 

 

Všechny hračky a vodítka TAMER nalezneze zde.

 


Tamer vodítko s posuvným systémem - 2m (4-20kg)

Tamer vodítko s posuvným systémem - 3m (4-20kg)

Tamer vodítko s posuvným systémem - 2m (8-50kg)

Tamer vodítko s posuvným systémem - 3m (8-50kg)

Tamer pešek MINI

Tamer pešek MALÝ

Tamer pešek VELKÝ

Tamer přetahovací hračka velká

Tamer plovací aportovací hračka velká - žlutá