Zboží skladem expedujeme do druhého dne. Navíc, při nákupu nad 1.500 Kč máte dopravu ZDARMA! Více informací.

Nový profesionální pracovní postroj Petzl Astro Bod Fast již na našem e-shopu

"Vytuněný" a velice pohodlný postroj s integrovaným blokantem Petzl Croll.

Firma PETZL přináší na náš trh nový profesionální celotělový postroj Petzl Astro Bod Fast, jehož součástí je integrovaný hrudní blokant Petzl Croll. Tento celotělák je určen pro výškové práce.

Postroj  Petzl Astro Bod Fast nabízí jedinečnou výbavu, kterou jistě ocení ti, kteří tráví dlouhé hodiny ve výškách a zároveň ocení pohodlí při výstupech postroje.

Co tedy postroj Petzl Astro Bod Fast nabízí?

1. Rozebíratelný přední připojovací bod, který umožňuje optimální integraci vybavení (lanový blokant, spojovací prostředek, sedačka apod.).

2. široký, polotuhý pás a nožní popruhy poskytují vynikající oporu. Jsou tvarovány a polstrovány prodyšnou pěnou, která poskytuje pohodlí v zavěšení.

3. Samosvorné přezky DoubleBack na zadní straně postroje mezi pásem a nožními popruhy umožňující kratší nastavení při použití zádového připojovacího bodu. 

4. Postroj umožňuje nošení a organizování pracovních nástrojů, s několika materiálovými poutky a držáky na nosiče materiálu Petzl Caritool a pouzdro na nářadí Petzl Toolbag.

5. Připojení spojovacího prostředku Petzl Progress přímo na připojovací bod bez nutnosti karabiny.

6. Hrudní blokant Petzl Croll se připojí do malého D oka pro větší účinnost při lanovém výstupu. 

7. Připojení sedačky Petzl Podium na připojovací bod umožňuje přímé připojení na slaňovací zařízení a přitom zajišťuje mobilitu předního připojovacího bodu.

8. Ultra pohodlná konstrukce. Postroj má vynikající úroveň pohodlí v zavěšení, pás a nožní popruhy postroje jsou polotuhé a široké, aby snížily tlakové body a zajistily účinnou oporu, pás a nožní popruhy jsou tvarovány a polstrovány prodyšnou pěnou a poskytují pohodlí a dobré odvětrávání, konstrukce usnadňuje oblékání postroje,

9. Textilní postranní připojovací body s plastovými vložkami zaručují snadné připojení vybavení a snižují hmotnost a rozměry postroje. 

10. Pohodlné nastavení. Pro snadnější oblékání postroje bez nutnosti zvedání nohou z podložky, nebo přes rozměrnou obuv, je postroj vybavený novými rychlosponami Fast LT u nožních popruhů, jednou a napořád se tyto rychlospony nastaví, snadno a rychle se potom zapínají a rozepínají (postroj lze oblékat bez dalšího přenastavování), pás a ramenní popruhy jsou opatřeny samosvornými přezkami DoubleBack Plus a pro rychlé a snadné nastavení.

Postroj Petzl Astro Bod Fast je certifikovaný pro Evropu a Rusko. Postroj je dostupný ve dvou velikostech.

Pokud vás výbava pracovního postroje Petzl Astro Bod Fast zaujala, již nyní máte možnost si
ho objednat na našem e-shopu nebo vyzkoušet v obchodě v Kolíně.


PETZL pracovní postroj ASTRO BOD FAST

PETZL hrudní blokant CROLL

PETZL nosič materiálu Caritool

PETZL nosič materiálu Caritool EVO

PETZL pouzdro na nářadí TOOLBAG

PETZL spojovací prostředek PROGRESS

PETZL pracovní sedačka PODIUM