Vážení zákazníci, od pátku 29.3. do pondělí 1.4. máme jak na prodejně, tak na e-shopu zavřeno. Více informací.

Nové modely rukavic Singing Rock Falconer

Pro práci ve výškách, na stromech, ale i na ferraty. To je novinka značky Singing Rock.

Do naší nabídky rukavic jsme zařadili novinku značky Singing Rock, a to rukavice Falconer. Tento model rukavic nabízíme ve třech variantách.

První variantou jsou rukavice s uzavřenými prsty Singing Rock Falconer Full, které jsou vhodné zejména pro slaňování, jištění, ale také pro další pracovní činnosti.

Druhou variantou jsou rukavice se třemi otevřenými prsty Singing Rock Falconer Tactical, které jsou určené pro práci ve výškách, via ferraty nebo lanové parky.

Třetí variantou jsou rukavice s volnými konečky prstu Singing Rock Falconer 3/4, které jsou ideální volbou pro práci ve výškách, via ferraty a lanové parky.

Všechny tyto modely rukavic jsou lehké, příjemné a pohodlné na nošení. Jejich předností je zejména výborný úchop. Rukavice mají na dlani odolnou dvojitou vrstvu z umělé a štěpené hovězí usně třídy A. Mezi palcem a ukazovákem je dodatečné zpevnění oblasti s vysokým opotřebením. Na hřbetu rukavic je vysoce prodyšný a odolný nylon proti oděru, neoprenová manžeta je opatřena zesíleným připojovacím otvorem. Rukavice mají zavírání pomocí suchého zipu. Rukavice Singing Rock Falconer nabízíme ve čtyřech velikostech (8, 9, 10, 11).

Zaujala vás nabídka těchto nových rukavic? Již nyní si je můžete objednat na našem e-shopu.


Singing Rock rukavice FALCONER FULL

Singing Rock rukavice FALCONER 3/4

Singing Rock rukavice FALCONER TACTICAL