Zboží skladem expedujeme do druhého dne. Navíc, při nákupu nad 1.500 Kč máte dopravu ZDARMA! Více informací.

Travellunch Pikantní hovězí s rýží

Kód: 50249 50149 Zvolte variantu
302 Kč / ks 197 Kč / ks od 197 Kč / ks 249,59 Kč bez DPH 162,81 Kč bez DPH od 162,81 Kč bez DPH
Na objednávku Skladem (1 ks) Zvolte variantu
Varianta
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Pikantního hovězí maso s rýží.

Detailní informace

Doprava zdarma
Doprava zdarma
Každá objednávka nad 1500 Kč má dopravu zdarma.
Showroom
Showroom
Kamenná prodejna v Kolíně, ve které si můžete vyzkoušet vybavení na vlastní kůži.
Sami pracujeme ve výškách
Sami pracujeme ve výškách
Od roku 2007 se věnujeme arboristice a výškovým pracím. Vybavení, které prodáváme, sami používáme.
Jednoduché vrácení zboží
Jednoduché vrácení zboží
Vaše spokojenost je pro nás prioritou číslo jedna, a proto se případné reklamace snažíme vyřídit co nejrychleji a s maximální péčí.

Detailní popis produktu

Travellunch - pikantní hovězí s rýží


Pikantní hovězí maso s rýží. Energetická hodnota na 100g je 1651kJ, bílkovin 9,9g, sacharidů 59,6g a tuku 12,7g. Travellunch® je vyvážená strava obsahující všechny důležité látky pro lidské tělo i při extrémním výkonu. Hlavní výhodou tohoto jídla je velmi lehké balení, obsah je vyroben bez konzervantů, skvěle chutná a je potřeba krátký čas na přípravu. Obsah sáčku zalijte horkou nebo studenou vodou a po chvíli je jídlo hotové. Není tedy potřeba dalšího nádobí. V nabídce jedna nebo dvě porce jídla.

Parametry produktu Travellunch - pikantní hovězí s rýží:
Varianta: 1 porce, 2 porce
Obsah 1 porce/ 2 porcí: 125g/250g
Hmotnost včetně obalu: 145g/275g
Energetická hodnota na 100g: 1651kJ, bílkoviny 9,9g, sacharidy 59,6g a tuky 12,7g

Doplňkové parametry

Kategorie: Jídlo na cesty
Profese: Volný čas
Typ vybavení: Jídlo na cesty

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: