Zboží skladem expedujeme do druhého dne. Navíc, při nákupu nad 1.500 Kč máte dopravu ZDARMA! Více informací.

Workshop postupného kácení a záchrany zraněného ze stromu

Worksafety.cz pořádá.

Srdečně Vás zveme na workshop zaměřený na postupné kácení stromů pomocí stromolezeckých a arboristických technik, který zdarma pořádá obchod worksafety.cz ve spolupráci se Sdružením dobrovolných hasičů Křinec a za podpory městyse Křinec.

Workshop je určen převážně pro složky integrovaného systému, arboristy, HZS, dobrovolné hasiče a pro všechny, které toto téma zajímá.

Jedná se o jedinečnou akci, na které se účastníci seznámí s nejnovějšími postupy, technikami a vybavením používaném při této činnosti. Tento workshop je prvním z mnoha, které bude worksafety.cz pořádat s jednotlivými partnery z oboru v oblasti stromolezení, arboristiky, postupného kácení stromů, práce ve výškách, evakuaci osob z nedostupných míst a dalších témat.

Hlavní myšlenkou tohoto projektu je seznámit účastníky s oborem arboristika, souvísející legislativou, oborovými standardy, bezpečností práce, možnostmi vzdělávání a dalším, co s činností souvisí. Celý workshop budou předvádět a komentovat zkušení arboristé z řad profesionálů s certifikaci European Tree Worker.

Termín konání: 28.3. 2015 od 10:00 do 15:00 hodin
Místo konání: obec Křinec, okres Nymburk (mapka zde)

Podrobný popis workshopu:
09:30 – 10:00: příjezd na místo, parkování, přemístění na místo, prezentace účastníků
10:00 – 10:30: teoretické představení stromolezení, arboristiky a vybavení
10:30 – 11:30: blok č. 1: předvedení postupného kácení jednoterminálního stromu - bez nutnosti spouštění, debata o postupech
11:30 – 12:30: blok č. 2: ukázka záchrany zraněného ze stromu při kácení stromů, debata o postupech
12:30 – 14:00: blok č. 3: předvedení postupného kácení jednoterminálního stromu - s nutností spouštění do kladky a použití lanovky, debata o postupech
14:00 – 15:00: blok č. 4: prostor pro diskuzi a debatu, podrobné seznámení s vybavením
15:00: ukončení workshopu a odjezd domů

Po celou dobu workshopu bude v místě k dispozici WC, nealko pití, káva čaj, párky v rohlíku a něco sladkého na zub. Workshop i občerstvení je pro účastníky ZDARMA.

Pokud se budete chtít našeho workshopu zúčastnit, zašlete prosím Vaše kontaktní údaje a počet osob na email katerina.hala@worksafety.cz. Poslední březnový týden Vám zašleme email s podrobnými instrukcemi, jak bude celá akce probíhat. Pozor, kapacita workshopu je omezená!