Vážení zákazníci, od pátku 29.3. do pondělí 1.4. máme jak na prodejně, tak na e-shopu zavřeno. Více informací.

Reportáž z prvního Dne integrovaného záchranného systému 2015

První ročník dne ISZ a my byli u toho. Fotoreport a krátké zhodnocení se Vám pokusí přiblížit atmosféru této velmi příjemné akce z pražského Výstaviště.

V sobotu 29.8. se na volných plochách Výstaviště v Praze Holešovicích konal historicky první ročník Dne integrovaného záchranného systému. Nad akcí převzal záštitu Ministr vnitra, primátorka Hlavního města Prahy a Asociace obranného a bezpečnostního průmyslu ČR.

Odpoledne bylo věnováno představení vozidel, techniky a vybavení všech složek IZS, armády ČR a záchranářů. Záměrem organizátorů bylo zábavnou formou vzdělávat veřejnost, poučit ji o rizicích a tom, jak předcházet krizovým situacím. Návštěvníci si mohli vyzkoušet vše potřebné pro zvládání nečekaných událostí a vyzkoušet tak nejen služby ISZ, ale i svou vlastní připravenost. Kromě statických ukázek na jednotlivých stanovištích nebyla nouze o bohatý program na hlavní ploše, kde probíhaly ukázky různých zásahů a výcviků téměř všech záchrannářských a hasičských jednotek.

Jelikož se Worksafety.cz zabývá kromě horolezectví, výškových pracích a arboristiky také záchranou z  výšky či hloubky, tak jsme také nemohli na akci chybět. V našem stánku jsme tak všem zájemcům z řad záchranářů i veřejnosti prezentovali aktuální vybavení a výstroj. Podívejte se s námi do bohaté fotogalerie, která mapuje vše, co bylo k vidění.