Vážení zákazníci, od pátku 29.3. do pondělí 1.4. máme jak na prodejně, tak na e-shopu zavřeno. Více informací.

Známe termíny certifikace Evropský arborista

Vzdělávejte se dále v oboru a získejte zajímavější zakázky! Evropský arborista je celoevropsky uznávanou certifikací, jejíž pravidla a požadavky jsou stanoveny Evropskou arboristickou radou. Jedná se o jedinou komplexní zkouškou v České republice, která zaručuje určitou úroveň odborných znalostí.

Všechny arboristy, kteří mají zájem získat celoevropsky uznávanou kvalifikaci tímto zveme na certifikační zkoušku European Tree Worker, která se koná 22. října 2015 v areálu České zahradnické akademie Mělník, statek Neuberk.  Uzávěrka přihlášek je do 30. září, proto neváhejte a přihlašte se včas.  V případě velkého počtu uchazečů se zkouška prodlouží na dva dny. Minimální počet přihlášených pro konání certifikace je 12 účastníků. V případě nenaplnění se zkouška přesouvá na jiný termín. 

Cena ETW:
Člen SZKT nebo absolvent VOŠ Mělník: 10 980 Kč
Nečlen SZKT: 12 980 Kč
Cena za opakování jedné části zkoušky: 5 000 Kč
Cena za opakování každé další části: 2 200 Kč

Závaznou přihlášku naleznete v přiloženém dokumentu tohoto článku. Nezapomeňte spolu s přihláškou zaslat i potřebné přílohy.

Kontakty pro zaslání přihlášky:
Světlana Vávrová, DiS.
Plzeňská 247/59 150 00 Praha 5 - Košíře
Tel:: +420 724 900 597
Tel.: +420 257 323 953
E-mail: kancelar@szkt.cz nebo vavrova@szkt.cz

S dotazy o certifikaci se obracejte na:
Ing. Ivo Peřina
Tel: +420 604 802 953
E-mail: Ivo.Perina@seznam.cz

Více informaci naleznete zde

Potřebujete poradit či se na zkoušku odborně připravit?
Worksafety pořádá přípravný stromolezecký kurz se záchranou zraněného, který slouží jako přípravný kurz k certifikaci Evropský arborista (European Tree Worker). Uchazeči budou připraveni na praktickou zkoušku ETW, jelikož si kromě praktických dovedností osvěží i něco z teorie. Školení je také spojeno s revizí vybavení. Cena se odvíjí podle počtu osob v kurzu a také podle termínu, takže nás v případě zájmu či jakýchkoli otázek kontaktujte.

O certifikaci ETW si přečtěte v našem slovníku