Zboží skladem expedujeme do druhého dne. Navíc, při nákupu nad 1.500 Kč máte dopravu ZDARMA! Více informací.

Reflexní přilby Petzl Vertex nově v prodeji na worksafety.cz

Buďte v práci nepřehlédnutelní s hi-vis pracovní přilbou. Nové bezpečné pracovní přilby exkluzivně na Worksafety.cz!

Pracovní přilby VERTEX BEST a VERTEX VENT k tomu nejkvalitnějšímu, co současný trh s ochrannými pracovními prostředky nabízí, o čemž také svědčí jejich značná oblíbenost. A co tedy činí z přileb Petzl tak oblíbenou položku mezi profesionály?

Předně je třeba zdůraznit, že obě pracovní přilby, tedy VERTEX BEST a VERTEX VENT splňují normy EN 397, EN 12492, a Vertex Best navíc i EN  50365 pro ochranu před úrazem elektrickým proudem. Tyto přilby jsou určené primárně výškovým pracovníkům a arboristům, neboť pevný pásek pod bradou snižuje nebezpečí ztráty přilby během případného pádu (přezka odolává síle větší než 50 daN). Šestibodová vložka se vytvaruje dle tvaru hlavy a absorpce nárazu je dosažena deformací skořepiny.

Přilby lze přesně vycentrovat a optimálně tak zajistit jejich stabilitu na hlavě. Vertex Vent je navíc vybavena odvětrávacími otvory s posuvnými uzávěry umožňují regulování ventilace z vnější strany dle potřeby. Přilby mají i postranní sloty pro připojení ochrany sluchu, jako je např. PELTOR, otvory se závitem pro přišroubování ochranného štítu Petzl VIZIR - ochranný štít, zdířku pro připojení svítilny čelovky PIXA a 4 klipy pro připojení čelové svítilny s elastickým páskem.

Tyto přilby se nabízí celkem v šesti základních barvách, ke kterým přibyla aktuálně i reflexní žlutá, VERTEX BEST HI-VIZ a VERTEX VENT HI-VIZ, která zajistí maximální viditelnost uživatelů. Oficiálně budou tyto přilby v prodeji až příští rok, nicméně jsme jako Worksasfety.cz dostali možnost získat exkluzivně prvních pár kousků, které si u nás můžete zakoupit již teď a to za jedinečnou zaváděcí cenu. Dlouho ovšem neváhejte, pokud Vás nové přilby Petzl zaujaly, protože příští rok již budou k dispozici za plné ceny.

PETZL pracovní přilba Vertex Best