Vážení zákazníci, od pátku 29.3. do pondělí 1.4. máme jak na prodejně, tak na e-shopu zavřeno. Více informací.

Nové čelové svítilny BEAL pro rok 2016

Podívejte se na nové čelovky francouzské firmy Beal.

Čelovky se v dnešním moderním světě staly nedílným pomocníkem při mnoha aktivitách. Ať už při práci doma, v garáži, na zahradě, tak i při outdoorových dobrodružství, pobytu v přírodě, kempování ale i nočním běhu.  Při pohybu ve tmě je nutné být vybaven kvalitním osvětlením, které však v případě běžné baterky omezuje v pohybu. Díky čelovce tak získáte volnost rukou, která nejenže usnadní pohyb, ale sníží i riziko nehody.

Firma BEAL, francouzský výrobce horolezeckých lan a vybavení, představila pro letošní rok nové čelovky, se kterými Vás chceme seznámit.


BEAL čelová svítilna BE VISI

Nejočekávanější novinkou tohoto roku se stala čelovka BE VISI. Na tento model se pravděpodobně nejvíce těší běžečtí nadšenci, kteří milují běh nejen za denního světla, ale také za tmy. Tato lehká čelovka je vyrobena speciálně pro noční běh ve městě. Skládá se z přední třídiodové lampy L28 s 28 lumeny a zadní lampy L24 s 24 lumeny. Navíc je vybavena reflexními pruhy okolo hlavy, čímž se běžec stává viditelným ze všech stran a tím zvyšuje svou bezpečnost při nočním běhu. Čelovka je navíc voděodolná, takže můžete běhat za každého počasí. Je dostupná v růžové a žluté barvě. 



BEAL čelová svítilna FF210

Třídiodová čelovka má svítivost 210 lumenů a dosvit 74 metrů. Je vhodná pro všechny druhy outdoorových aktivit, pobyt v přírodě, při čtení i pro práci doma. Diodový systém je vyvinut pro co nejekonomičtější provoz. Hmotnost této čelové svítilny je pouhých 100g včetně 3x AAA baterií. Můžete použít klasický zdroj 3x AAA nebo 3,7V baterie, které je možno dobíjet přes micro USB. Pro snadnější ovládání má čelovka 2 tlačítka, která ovládají každou diodu zvlášť. Diody lze rozsvítit současně, nebo je lze pro úsporu využívat jednotlivě. Její maximální doba svícení je 130 hodin. Je dostupná v černé a červené barvě.



BEAL čelová svítilna FF150

Další z novinek je lehká třídiodová čelovka se svítivostí 150 lumenů a dosvitem 60 metrů. Je vhodná pro všechny druhy aktivit nejen v přírodě, ale například i při čtení a práci doma. Její hmotnost je včetně 3x AAA baterií pouhých 113g. Pro snadnější manipulaci má 2 tlačítka, která ovládají každou diodu zvlášť. Diody lze rozsvítit i současně, nebo je lze pro úsporu využívat jednotlivě. Je dostupná v modré, oranžové a zelené barvě.



BEAL čelová svítilna L80

Tato malá, kompaktní čelovka se svítivostí 80 lumenů obsahuje jednu rozptylovou diodu a jednu výstražnou červenou diodu. Při plném módu má čelovka dosvit 40 metrů s výdrží až 60 hodin. Je tak nejlepším kompromisem mezi výkonem a životností baterií. Je vhodná pro všechny druhy outdoorových aktivit, pobyt v přírodě, při čtění i pro práci doma.  Její výhodou je voděodolnost. Je dostupná v žluté, zelené a tmavě růžové barvě.


BEAL čelová svítilna BE VISI

BEAL čelová svítilna FF120

BEAL čelová svítilna FF150

BEAL čelová svítilna L80