Vážení zákazníci, od pátku 29.3. do pondělí 1.4. máme jak na prodejně, tak na e-shopu zavřeno. Více informací.

Dlouho očekávané novinky z dílny Arbpro jsou skladem na worksafety.cz

Novinky uvítají zejména stromolezci a výškoví pracovníci. Právě v prodeji, exkluzivně v ČR nabízí worksafety.cz.

Představujeme novinky italského výrobce, který nezůstává pozadu, nekopíruje, ba naopak vymýšlí vychytávky, které usnadňují život stromolezcům a výškovým prácovníkům. 

Podívejte se, jaké nové profesionální produkty si již teď můžete zakoupit v našem obchodě. 



 
Arboristické boty EVO 2 jsou stromolezecké boty, které tímto modelem navazují na úspěch modelu EVO. Boty byly vylepšeny v oblasti kotníků pro pohodlnější nošení, zároveň byl kladen důraz na kvalitu mareriálu a dlouhou životnost. Vibram® podrážka a úzký design boty zaručují maximální přilnavost v každé situaci. Nový systém šněrování bez kovových háčků, které by mohly poškodit lano. Horní část boty je vyrobena z prvotřídní kvalitní kůže s gumovým profilem. Membrána Event® nabízí maximální prodyšnost a odolnost proti vodě. V prodeji ve velikostech 38 - 47. 



Arbpro Cervino Wood Quickstep jsou kvalitní, lehké, neprořezné (tř. 3: 28m/s) boty speciálně navrženy pro potřeby arboristů. Tento model vychází z oblíbených Arbpro Cervino Wood bot. Boty jsou vybaveny třemi patentky pro připojení destičky Quickstep Plate, která umožňuje instalaci nožního blokantu Quickstep. Systém šněrování bez kovových háčků zabraňuje poškození lana. Horní část boty je vyrobena z kůže a podrážka z přilnavého Vibram materiálu. V prodeji ve velikostech 40 - 47. 



Pevné boty speciálně určené pro arboristiku a stromolezení, které nemají protipořezovou ochranu. Boty jsou vybaveny třemi patentky pro připojení destičky Quickstep Plate, která umožňuje instalaci nožního blokantu Quickstep. Horní část boty je vyrobena z kůže a podrážka z přilnavého Vibram materiálu. Díky membráně Event® nabízí boty maximální prodyšnost a odolnost proti vodě. V prodeji ve velikostech 40 - 47. 



Jedná se o destičku, která se jednoduše instaluje na patentky, kterými jsou vybaveny některé modely Arbpro bot. Quickstep Plate tak umožňuje připevnit blokant přímo na botu. Destička byla speciálně vyvinuta a testována pro nožní blokant Arbpro Quickstep a boty Arbpro Quickstep Boot a Arbpro Cervino Wood Quickstep. Dodáváno včetně šroubků. 




Nožní blokant usnadňující výstup po laně je určen pro lana průměru 8 - 13mm. Quickstep byl speciálně navržen pro boty Arbpro Cervino Wood Quickstep a Arbpro Quickstep Boot, na které jej nainstalujete pomocí destičky Quickstep Plate. Je k dispozici na pravou a levou nohu či botu. Maximální zátěž blokantu je 150kg. 



Arbpro Quickstep Universal - popruhy pro uchycení nožního blokantu

Univerzální popruhy pro uchycení pravého či levého nožního blokantu pro jakoukoliv botu. Tyto řemínky byly speciálně vyvinuty pro Arbpro blokant Quickstep


Arbpro Quickstep Spurs - uchopovací svorka

Uchopovací svorka speciálně určena pro instalaci nožního blokantu Arbpro Quickstep přímo na stupačky Distel. Je vyrobena z hliníku.


Arbpro Tree Access 2.0 - arboristický postroj

Arboristický postroj má široké popruhy na zádech umístěné ve dvou úrovních. Díky těmto popruhům vznikla širší plocha na zádech, která lépe rozkládá zatížení a snižuje tlak na záda. Postroj má různá poutka a hlavní slot pro připojení a přepravu těžkých zařízení (např. velké motorové pily apod.). Postroj Tree Access 2.0 je univerzální díky svému vybavení pro připojení - kluzný kroužek na popruhu můstku nebo pevný bod. Most je ukotven k bérci pomocí ocelových poutek. Jeho nízká poloha nabízí vynikající úroveň pohodlí. Postroj je plně a jednoduše nastavitelný, má dva boční popruhy s nastavitelnou přezkou.



Arbpro sedačka Access Swing

Pohodlná sedačka je určena k pracovnímu sezení ve výškách. Pokud se sedačka nepoužívá, jednoduše se připevní klipem k zadní části sedáku. Vyvinuto speciálně pro arboristický postroj Arbpro Tree Access 2.0.


Ramenní popruhy pro úvazky, které se díky těmto popruhům stanou plnohodnotným celotělovým úvazkem dle normy EN 361. 

Arbpro arboristické boty EVO 2

Arbpro Cervino Wood Quickstep neprořezné boty - šedé

Arbpro lezecké boty Quickstep Boot - žluté

Arbpro destička k botám a blokantu Quickstep Plate

Arbpro nožní blokant Quickstep

Arbpro Quickstep Universal - popruhy pro uchycení nožního blokantu

Arbpro uchopovací svorka pro stupačky Quickstep Spurs

Arbpro postroj Tree Access 2.0

CAMP sedačka Access Swing

Arbpro ramenní popruhy Access Chest