Zboží skladem expedujeme do druhého dne. Navíc, při nákupu nad 1.500 Kč máte dopravu ZDARMA! Více informací.

16. Mistrovství České republiky ve stromolezení se blíží

Udělejte si čas a přijďte se 20. srpna podívat do Tachova na závody o nejlepšího stromolezce ČR.

Srdečně vás zveme na jednu z největších událostí stromolezeckého roku - a to závody o Mistra České republiky ve stromolezení 2016. 

Závody se budou konat v sobotu 20. srpna 2016 v městském parku v Tachově. Detaily závodů se zatím připravují, budeme vás informovat. 

Lezci, kteří chtějí změřit své síly s dalšími stromolezci a utkat se o místo na stupni vítězů, mají do 1. srpna možnost přihlásit se na oficiálních stránkách pořadatele vyplněním tohoto formuláře

Worksafety.cz je tradičním partnerem této akce, i letos nás budete moct navštívit v našem stánku a skouknout novinky či stálice stromolezeckých produktů. Letos bychom rádi připravili zábavu pro naše nejmenší, hledáme proto dobrovolníky, kteří by nám s lezeckou atrakcí pro děti pomohli. Věcná odměna je jasná ;-) Máte-li zájem, kontaktujte nás prosím. 

Těšíme se na shledanou v Tachově!



ČASOVÝ HARMONOGRAM PÁTEK 19.8.2016

12:00 – 14:30     
REGISTRACE ZÁVODNÍKŮ (Proběhne v městském parku v Tachově. Příjezd z ulice Prokopa Velikého)

14:30 – 16:00
KONTROLA VYBAVENÍ (Proběhne v místě závodů. Připomínáme, že platí přísný zákaz svévolného pohybu mezi jednotlivými závodními stromy)

17:30 – 18:30
MÍTING PRO ROZHODČÍ

ČASOVÝ HARMONOGRAM SOBOTA 20.8.2016

8:00
ROZDĚLENÍ DO ZÁVODNÍCH SKUPIN

8:30
ZAHÁJENÍ ZÁVODŮ

12:00
OBĚD

12:30
ODPOLEDNÍ ČÁST MISTROVSTVÍ

15:30
FOOTLOCK HEAD TO HEAD (PRO 8 NEJRYCHLEJŠÍCH)

16:15
FINÁLE

20:30
AFTER PARTY V KEMPU


Vyjádření rozhodčího z 25.7.2016 si můžete přečíst zde:

"Vážení kolegové – závodníci,

věnujte, prosím, pozornost následujícím informacím. Obracím se na Vás v tuto chvíli jako hlavní rozhodčí letošních závodů Mistrovství ČR ve stromolezení, které se budou konat v sobotu 20. 8. 2016 v Tachově, v městském parku.

Velice rád bych navázal na loňské úspěšné mistrovství, které i díky Vám doznalo velké změny k lepšímu. Mám tím na mysli výbornou souhru realizačního týmu a závodníků. 

Letos tomu nebude jinak a opět budeme klást velký důraz na dodržování uvedeného časového harmonogramu obou dnů (tzn. především v pátek a pochopitelně pak i v sobotu). Věnujte, tedy proto prosím pozornost a přizpůsobte svůj časový plán těmto rozpisům. Nebudeme tolerovat pozdní příjezdy na registraci, či kontrolu vybavení bez řádné a včasné omluvy. Tato skutečnost může vést k vyřazení závodníka ze startovního pole.

V rámci urychlení kontroly vybavení si každý závodník stáhne a vytiskne formulář a vyplní před samotnými závody. Jednoduše řečeno – na kontrolu vybavení budete mít již připravené a vyplněné formuláře tak jak máte materiál připravený na závody.

Loňské nařízení rozhodčích o tom, že před samotnou prohlídkou jednotlivých stanovišť je přísný zákaz volného procházení stromů určených k závodům stále v platnosti a budeme jej dodržovat i nadále . I toto porušení může být potrestáno předčasnou diskvalifikací.

Doufáme, že si tyto informace vezmete k srdci a všichni si společně užijeme 16. Mistrovství ČR ve stromolezení.

Pro případné dotazy volejte  603 54 74 04

Tomáš Hupač – hlavní rozhodčí"