Zboží skladem expedujeme do druhého dne. Navíc, při nákupu nad 1.500 Kč máte dopravu ZDARMA! Více informací.

Relaxační masážní obuv KLOKAN pro úlevu nejen vašich bolavých nohou

Máte po pracovním dni unavené a bolavé plosky nohou? Míváte bolavá záda nebo vás občas bolí hlava? Cítíte, že by si vaše tělo zasloužilo trochu uvolnění a péče? Máme pro vás tip na relaxační masážní obuv!

Máte po pracovním dni unavené a bolavé plosky nohou? Míváte bolavá záda nebo vás občas bolí hlava?
Cítíte, že by si vaše tělo zasloužilo trochu uvolnění a péče? Máme pro vás tip na relaxační masážní obuv!


Rozhodli jsme se, že do našeho sortimentu zboží zahrneme jeden zajímavý a netradiční produkt, který se našemu týmu osobně osvědčil. Jedná se o relaxační masážní boty KLOKAN české firmy Moravia Plast, které jsou určeny pro muže, ženy i starší děti. 

Podle čínské medicíny platí, že spodní části chodidel nohou (plosky) jsou spojeny s našimi vnitřními orgány. Platí také, že stimulací jednotlivých bodů na chodidle předáváme signál příslušnému orgánu v těle. 

Pantofle KLOKAN mají jedinečný a unikátní masážním efekt A.M.S. (aktivní masážní systém), který příznivě ovlivňuje funkci vnitřních orgánů a revitalizuje tělesné funkce. Jeho předností je také to, že vaše unavené nohy, které máte celý den v pracovní obuvi, díky těmto botám skvěle prokrvíte, uvolníte a zrelaxujete. Boty jsou vybaveny speciálními "masážními špunty", které aktivují body na chodidle, které pozitivně působní na naše tělesné orgány (viz. obrázek níže). To vše navozuje pozic uvolnění, pohody, relaxace a také dochází např. ke zmírnění bolesti hlavy. Boty jsou vhodné nejen na nošení v domácím prostředí, ale jsou skvělé pro letní horké dny, k vodě nebo pro volnočasové obutí. 

Věříme, že vás tyto masážní boty zaujaly stejně jako nás a budete se těšit na skvělý požitek z jejich nošení. 

PS. Citlivějším osobám doporučujeme pantofle ze začátku nosit kratší čas a s ponožkou, aby si chodidlo zvyklo na masáž. 

Zdroj obrázku: www.rehabilitace.info


Moravia Plast KLOKAN - masážní obuv - modrá