Vážení zákazníci, od pátku 29.3. do pondělí 1.4. máme jak na prodejně, tak na e-shopu zavřeno. Více informací.

Konečně je to tu! Představujeme nové pracovní postroje Thor od firmy Ocún

Česká firma Ocún uvádí na trh nezaměnitelnou nabídku nových pracovních postrojů Thor, které zaujmou kompatibilitou náhradních dílů.

Firma Ocún přichází s nabídkou nových, lehkých, bezpečnějších a pohodlnějších postrojů určených pro výškové práce. Nové postroje pod názvem Thor obsahují nejen inovace v konstrukci a designu, ale také modulárnost a propojení s moderní informační technologií, která dohlíží na revizní evidenci. Zajímá vás více informací? Čtěte dál.



Vychytávkou postrojů Thor je možnost  využití systému 4v1, díky kterému ušetříte finance, neboť prodlouží životnost postroje. Tento systém je vymyšlen jako modulární sestava dílů, ze kterých vyřazujete pouze poškozenou část, nikoliv celý postroj. Těmito novinkami se stávají postroje Ocún Thor jedinečnými na našem trhu!

Všechny postroje jsou lehké, prodyšné, omyvatelné a jsou vhodné pro širokou škálu pracovních činností. Použité technologie a konstrukční prvky činí postroje výjimečnými. Jmenujme například WeBee 3D pěna, odnímatelné polstrování, inovativní a kompaktní systém napojení nohaviček, PE výztuže zádových částí, speciálně tvarované D prvky, přípojné prvky pro lavičku, karabinové sloty, čtyři materiálová poutka, kontrastní lemovka, chráněná identifikační etiketa a normovaný textilní navazovací bod. Díky unikátní "sportovní" koncepci postroje umožňují bezkonkurenční volnost pohybu, a to vše při zachování vysoké odolnosti proti opotřebení. Postroje jsou opatřeny buď rychlosponami (QB), standardními sponami (SB) i kombinací obou verzí.


Celotělové postroje Thor

Základním modelem kolekce je postroj Thor. Je charakteristický tím, že je vybaven standardními sponami (dále jen SB) upínání jak v pase, tak na nohavičkách. Jeho vylepšeným modelem je postroj Thor Access, který má taktéž spony SB, ale navíc je vybaven integrovaným hrudním blokantem.

O řadu výše je postroj Thor 2Q, který má v pase standardní sponu a na nohavičkách rychlospony (dále jen QB). Jeho lepším modelem je postroj Thor Access 2Q, který má stejné spony jako model Thor 2Q, ale navíc má integrovaný hrudní postroj.

Do nejvyšší řady tělových postrojů patří modely Thor 4Q a Thor Access 4Q. Oba typy mají v pase i na nohavičkách QB spony, ale postroj Thor Access je navíc vybaven integrovaným hrudním blokantem.

Ke všem těmto celotělovým postrojům je možné v případě opotřebení koupit náhradní díly ze systému 4v1, k nimž patří: náhradní bederní pás Waist či Waist Q, náhradní nohavičky Legs, část hrudního postroje s blokantem V Access nebo bez blokantu V Carabiner a náhradní ramenní popruhy Top. K postrojům jsou určeny také doplňky, a to polstrování pasu Pad a polstrování na ramena Top Pad. Všechny náhradní díly budou brzy v nabídce našeho e-shopu! 



Sedací postroje

Základním modelem je úvazek Thor Sit, který je vybaven SB sponami v pase i na nohavičkách. Jeho vylepšenějším typem je Thor Sit 2Q s QB sponami na nohavičkách a v pase se SB sponami. Top modelem ze sedáků je Thor Sit 4Q, který je vybaven QB sponami jak v pase, tak na nohavičkách.

Všechny tři postoje je možné doplnit o hrudní úvazek ve variantě s blokantem Thor Access Top nebo bez blokantu Thor Top, čímž se ze sedacích postrojů stanou postroje celotělové.

I k sedacím úvazkům je možné dokoupit v případě opotřebení následující náhradní díly: bederní pás Waist a polstrování pasu Pad. Pokud ze sedáku vytvoříte celotělový úvazek, je možné dokoupit i náhradní část hrudního postroje s blokantem V Access nebo bez blokantu V Carabiner a náhradní ramenní popruhy Top. V nejbližší době budou tyto doplňky v nabídce e-shopu worksafety.cz. 



Zaujala vás nabídka nových pracovních postrojů Thor? Vybírejte na našem e-shopu a vyberte si ten, který vás zaujal nejvíce. 

Členové týmu worksafety.cz se podíleli na vývoji této pracovní kolekce

Na základě našich zkušeností jsme připomínkovali konstrukci, dávali typy vývojářům, testovali a komentovali praktičnost postrojů i jejich vychytávek. Věříme, že díky svým přednostem obstojí Thor na trhu pracovních postrojů. A v neposlední řadě veříme, že stejně jako severský Thor chrání kováře, rybáře a mořeplavce, tento Thor od Ocúnu ochrání své "vejškaře"!

Těšíme se na Vaše komentáře z testování a každodenního užívání. 

O cloudové aplikaci VerticalSpace si můžete přečíst v tomto článku. Sledujte i nadále naše novinky a budete stále v obraze.

Ocún celotělový postroj Thor

Ocún celotělový postroj Thor Access

Ocún celotělový postroj Thor 2Q

Ocún celotělový postroj Thor Access 2Q

Ocún celotělový postroj Thor 4Q

Ocún celotělový postroj Thor Access 4Q

Ocún sedací úvazek Thor Sit

Ocún sedací úvazek Thor Sit 2Q

Ocún sedací úvazek Thor Sit 4Q

Ocún Waist - náhradní bederní pás pro Thor

Ocún Waist Q - náhradní bederní pás pro Thor

Ocún Legs - náhradní nohavičky pro Thor

Ocún Legs 2Q - náhradní nohavičky pro Thor

Ocún Legs 4Q - náhradní nohavičky pro Thor

Ocún V Access - část hrudního postroje s blokantem pro Thor

Ocún V Carabiner část hrudního popruhu bez blokantu pro Thor

Ocún Thor Top - hrudní postroj bez blokantu

Ocún Thor Access Top - hrudní postroj s blokantem

Ocún Top Pad

Ocún Top - náhradní ramenní popruhy pro Thor

Ocún polstrování pasu Pad