Vážení zákazníci, od pátku 29.3. do pondělí 1.4. máme jak na prodejně, tak na e-shopu zavřeno. Více informací.

Recenze bot Scarpa Marmolada Trek od našeho externího spolupracovníka

Přemýšlíte o koupi bot a nemůžete se rozhodnout? Zde je jeden tip. Ověřeno a prověřeno! Nejlepší recenzí je testování v praxi.

"Botky jsou super, sedí perfektně na noze a podrážka krásně přilne při chůzi po větvích. Materiálově je bota povedená, vydrží hodně i v deštivém počasí. Díky technické textilii jsou boty při klasické práci stromolezce nepromokavé. Dlouhé procházky mokrou trávou by asi boty udolaly. Ze začátku jsem moc nevěřil těm kovovým háčkům na tkaničky ve vrchní části šněrování. Měl jsem různé boty a většinou tyto háčky nevydržely více jak 3 dny při práci na stromě. U bot SCARPA Marmolada Trek háčky stále drží a po dvou měsících používání nejeví známky opotřebení. Jedinou nevýhodu těchto bot vidím u hůře tvarovaného jazyku boty, který se při lezení po stromě vysouvá, deformuje a je jako lapač pilin :-). Gumová obsázka kolem celého obvodu boty po dvou měsících každodenního používání stále drží a neodlepuje se a nepraská. Tvrdost bot je ideální kompromis, jak při kácení do stupaček, tak na klasické prolézání korunou stromu. SCARPA Marmolada Treck jsou povedený model, používám je a doporučuji :-)."

Petr Vlček, úřadující mistr ČR ve stromolezení



My Petrovi děkujeme za tyto informace, které předáváme dál našim zákazníkům a věříme, že si boty SCARPA Marmolada Trek najdou další spokojené uživatele.