Vážení zákazníci, od pátku 29.3. do pondělí 1.4. máme jak na prodejně, tak na e-shopu zavřeno. Více informací.

Nová značka na našem e-shopu: PROFIFOREST

Slovenský výrobce nabízí: neprořezné kalhoty, neprořezné kalhotové návleky, pracovní kalhoty, bundy, trička.

Slovenský výrobce nabízí: neprořezné kalhoty, neprořezné kalhotové návleky, pracovní kalhoty, bundy, trička.


Do naší nabídky nově zařazujeme pracovní oblečení slovenského výrobce značky PROFIFOREST. Jedná se zejména o oděvy, které je možné využít pro jakoukoliv činnost – stromolezectví, výškové práce, sadařství, lesnictví či jiné náročné práce v terénu. 

Arboristy nebo lesáky jistě zaujmou neprořezné kalhoty PROFIFOREST SUMMER nebo neprořezné kalhotové návleky PROFIFOREST BEILINGE. Oba tyto výrobky zaručují ochranu dolních končetin před pořezáním motorovou pilou.

Pro pohodlné nošení jsou zajímavé strečové kalhoty PROFIFOREST COMFORT, strečové bundy PROFIFOREST COMFORT nebo PROFIFOREST. Tyto výrobky zaručují díky elastickému materiálu volnost pohybu i při těch nejnáročnějších pohybech.

Pro zachování tepelného komfortu jsou vhodná trička PROFIFOREST VISIBLE s krátkým rukávem, PROFIFOREST VISIBLE LONG s dlouhým rukávem, která je možné použít jako první nebo druhou vrstvu. Hřejivý pocit vám dále zajistí fleesová mikina PROFIFOREST POLAR VISIBLE, kterou můžete použít jako druhou nebo třetí vrstvu.

Dále můžeme také doporučit velmi pohodlné outdoorové kalhoty PROFIFOREST EXTREME, které jsou nabízeny ve dvou barvách. Tyto kalhoty lze využít na práci, outdoor, sportovní vyžití, treking nebo jako vycházkové kalhoty do přírody.

Vyzkoušejte výrobky našich slovenských sousedů.


PROFIFOREST neprořezné kalhoty SUMMER

PROFIFOREST neprořezné kalhotové návleky BEILINGE

PROFIFOREST pánské kalhoty COMFORT

PROFIFOREST strečová bunda COMFORT

PROFIFOREST strečová bunda PROFIFOREST

PROFIFOREST strečové tričko VISIBLE

PROFIFOREST strečové triko VISIBLE LONG

PROFIFOREST fleesová mikina POLAR VISIBLE

PROFIFOREST pánské kalhoty EXTREME