Zboží skladem expedujeme do druhého dne. Navíc, při nákupu nad 1.500 Kč máte dopravu ZDARMA! Více informací.

Transportní vozík

Transportní vozík je praktický vozík určený jak pro rekreaci, sport, tak i pro práci. Pojme velké množství materiálu, vejde se do něj malé dítě a také je možné v něm odpočívat.

Vozíků pro transport vybavení na surfování, rybářských potřeb aj. je celá řada. Speciálně vozíky z řady BEACH ROLLY jsou velmi multifunkční. Je možné je použít jako rekreační křesílko – rychle a jednoduše je rozložíte a jsou okamžitě připraveny k pohodlnému sezení. Jsou lehké, velmi stabilní a díky čalouněnému povrchu nabízí vysoký komfort. Některé transportní vozíky jsou navíc opatřeny zesílenou kapsou pro ochranu dokumentů, tabletu nebo malého notebooku.

S transportním vozíkem můžete směle projet pískem i štěrkem. Je opatřen širokými pneumatickými koly odolnými proti propíchnutí. I přesto, že transportní vozíky pojmou velké množství věcí, snadno se vejdou do kufru auta a ve složeném stavu zabírají jen minimum místa.

Příslušenství k transportnímu vozíku

K transportnímu vozíku si můžete doobjednat řadu vychytávek, které vám zpříjemní rekreaci a ochrání věci umístěné do vozíku. Mezi doplňky k transportním vozíkům patří:

Opěrka proti větru
Ochranná stříška proti slunci
Podhlavník
Prodloužený sedací díl
Elastická síťka, která zabrání vypadnutí přepravovaného materiálu
Ochranná pláštěnka proti dešti a nepřízni počasí
Držák na láhev
Prodloužená rukojeť
Přídavná lišta na materiál
Náhradní potah