Zboží skladem expedujeme do druhého dne. Navíc, při nákupu nad 1.500 Kč máte dopravu ZDARMA! Více informací.

Co koupit pod stromeček outdoorových nadšencům, horolezcům a výškových pracovníkům

Vyhněte se předvánočnímu shonu a pořiďte dárky zavčasu.

Vánoce se nezadržitelně blíží, a proto pokud ještě nemáte dárky minimálně promyšlené, je nejvyšší čas s tím začít. Na poslední chvíli se horko těžko shání přesně to, co byste si představovali. Buď je to vyprodané, ne ve vhodné velikosti nebo jen zapůsobí stres z toho, že ještě nic nemáte, a nejste schopni vybrat téměř nic, protože nic není dost dobré. S předstihem vám proto dáme tipy, co koupit pod stromeček z širokého sortimentu outdoorového vybavení, vybavení pro horolezce, arboristy a výškové pracovníky.



Dárky pro horaly a cestovatele

Horalové a cestovatelé toho obecně nepotřebují mnoho, ale za to by to mělo být co nejlehčí, nejskladnější a s nejdelší životností. Samozřejmě čím více jsou splněny tyto požadavky, tím dražší produkty jsou. O to větší radost z nich vaši blízcí budou mít, protože se jim hned po první výpravě nebo cestě nerozpadnou. Řeč je o stanech, karimatkách, spacích pytlích, outdoorovém nádobí či batozích. Tyto typy lidí lze samozřejmě potěšit mnohými dalšími praktickými věcmi, určitě nepohrdnou ani dalekohledem, speciálním nožem nebo cestovní drogerií a hygienou.

Speciální skupinou jsou geocacheři. Skutečně vášniví geocacheři se pohybují nejen na zemi, ale i v korunách stromů, kde mohou být schované tzv. "kešky". Pro ně můžete vybírat z množství užitečných věciček pro zdolání výšek a získání toho, po čem touží.



Dárky pro nebojácné horolezce

Horolezectví je krásná věc, ale poněkud nebezpečná. Těm, co mají rádi adrenalin, to ovšem nikterak nevadí. Bezpečnost je nadevše, zdraví máme přece jenom jedno, takže když pod stromeček věnujete svému kamarádovi horolezci pěkný horolezecký set, přilbu nebo karabinu, určitě bude nadšen. To jak z nového produktu, který bude muset hned vyzkoušet, tak také z toho, že se staráte o něj samotného, aby měl pro svůj koníček skvělé horolozecké vybavení.



Dárky pro arboristy a pracovníky ve výškách

Arboristika, výškové práce a záchranářské práce jsou speciální disciplínou, která si vyžaduje řádné vybavení. Tady je potřeba kvalita, která zajistí každodenní bezpečnost a pohodlí. K Vánocům tak můžete pořídit pracovní přilbu, komfortní oblečení a boty, čepici, šátek nebo kuklu.

Abyste někde nebloumali po všemožných kategoriích a věděli přesně co pod stromeček vybrat, vytvořili jsme speciální kategorie, kde vše potřebné najdete:

Dárky pro arboristy

Dárky pro výškaře

Dárky pro hasiče, záchranáře



Dárkové poukazy na vybavení i školení

Do výběru dárku se raději nechcete pouštět sami? Ať už proto, že tomu vůbec nerozumíte, nebo proto, že nevíte, co přesně obdarovaný potřebuje a neradi byste mu věnovali něco, co už má. Řešení je jednoduché. Darujte mu poukaz na určitou částku, za kterou si může vybrat vybavení přesně podle svých potřeb a přání nebo se zúčastnit užitečného školení, které mu přinese nové zážitky, zkušenosti, prohloubení znalostí i doplnění certifikace potřebné pro provozování činnosti.

Jaké dárkové poukazy jsou v nabídce? 

200 Kč, 500 Kč, 1.000 Kč, 2.000 Kč, 3.000 Kč, 5.000 Kč, 10.000 Kč. 

Po úhradě částky vám přijde dárkový poukaz v podobě zalaminované kartičky. Pokud máte zájem, můžete si požádat i o zaslání poukazu v elektronické podobě. Jednotlivé poukazy jsou platné rok od zakoupení a je nutné je využít v jejich celkové hodnotě při jedné objednávce.