Zboží skladem expedujeme do druhého dne. Navíc, při nákupu nad 1.500 Kč máte dopravu ZDARMA! Více informací.

Podpořte společně s námi Dětský domov v Sázavě

Není Vám cizí pomoci někomu druhému? Přispějte finanční částkou na dobrou věc.

Není Vám cizí pomoci někomu druhému? Přispějte finanční částkou na dobrou věc.


Vážení,

obracíme se na vás jako na osoby a instituce, které mohou cítit potřebu realizovat svou humanitní orientaci a chtějí pomáhat dětem, které se ne vlastní vinou ocitly mimo vlastní rodinu.

V Dětském domově Sázava nachází svůj dočasný a náhradní domov dvacet čtyři dětí. Vytvořit podmínky pro jejich život a zajistit odpovídající materiální péči je při omezených zdrojích stále složitější.

Přicházíme s prosbou, zda-li byste jako sponzoři nepřispěli finanční částkou, nebo nepomohli domovu jinou formou podle vašich možností. Veškeré sponzorské aktivity budou směřovány k vybudování sportovního zázemí a společných aktivit.

Podpořili byste tak úsilí přátel Dětského domova v Sázavě, kteří poskytují konkrétní pomoc při vytváření podmínek pro život dětí s nařízenou ústavní výchovou a kteří osobním lidským kontaktem pomáhají při překonávání bariéry izolace mezi těmito dětmi se společností.

Firma PAVOUCI s.r.o., provozovatel obchodu worksafety.cz, se rozhodla přispět finanční částkou 5.000Kč. Přidáte se i vy k nám? Věříte našemu dobrému úmyslu a také byste rádi přispěli na dobrou věc? Pokud ano, nabízíme dvě možná řešení. První z nich je, že můžete sami kontaktovat paní ředitelku Alenu Novákovou na telefonním čísle +420 327 321 263 a osobně se s ní domluvit na dalším postupu. Druhým řešením je, že můžete předat finanční částku dle smlouvy, která je k dispozici ke stažení níže, přímo u nás v sídle firmy PAVOUCI s.r.o., Královská cesta 147 v Kolíně, a my se již postaráme o její předání Dětskému domovu Sázava.  

Srdečně děkujeme za vaši pomoc a ceníme si vašeho lidského postoje.



JAKO NEJOSAMĚLEJŠÍ STROM     

JAKO NEJZTRACENĚJŠÍ OSTROV           

JAKO NEJVYPRAHLEJŠÍ POUŠŤ                   

JSOU DĚTI BEZ LÁSKY ...