Zboží skladem expedujeme do druhého dne. Navíc, při nákupu nad 1.500 Kč máte dopravu ZDARMA! Více informací.

Cestovní drogerie a hygiena maximálně lehká a skladná

Jak svému zavazadlu co nejvíce ulehčit a co si vzít s sebou, abyste šli za poznáním skutečně lehkým krokem?

Velké, těžké a neskladné věci se na dovolené, výlety a především na dlouhé treky nenosí, to ví každý cestovatel. Cestovní balení kosmetiky, toaletních potřeb a skladné věci pro každodenní hygienu oceníte, minimálně po pár kilometrech. Jak svému zavazadlu co nejvíce ulehčit a co si vzít s sebou, abyste šli za poznáním skutečně lehkým krokem? Poradíme vám.


Rychleschnoucí a lehce sbalitelný ručník je cestovatelova radost

Cestovní ručník, též někdy nazývaný jako outdoorový ručník nebo osuška, je věc, která opravdu přijde vhod. V zavazadle nezabere moc místa a co je hlavní, ve srovnání s běžnými bavlněnými ručníky schne mnohem rychleji a je i podstatně lehčí. Rychlost schnutí a váha se odvíjí od materiálu, ze kterých je ručník vyroben. Setkat se můžete například s cestovními ručníky z různých mikrovláken – MicroFibre, SoftFibre a HydroFibre. Jeden z nejlehčích cestovních ručníků je v tomto směru ten poslední, z absorbčního vlákna HydroFibre. A nejen, že je parádně lehký a skladný, navíc je skutečně superschnoucí. Schne až 15x rychleji než klasický ručník.

Jak outdoorový ručník / osuška funguje?

Kapilární vlastnosti jednotlivých vláken v outdoorovém ručníky ihned odvádí absorbovanou vodu na povrch, kde dochází k jejímu rychlejšímu odpařování. Běžné bavlněné ručníky drží vodu v celém svém objemu. Vrstvy ručníku pak osychají postupně, což výrazně zpomaluje proces schnutí.



Mycí lístky vám ulehčí
úplně nejvíce

Mytí těla a vlasů, holení a praní – činnosti, na které se během cest dříve či později dostane. Někteří z cestovatelů s sebou berou lahvičky s mycími prostředky a táhnou zbytečně těžkou váhu, ale jsou i tací, kteří raději neberou nic a tyto potřeby se snaží eliminovat. Podle nás není ani jedno dobře. Hygiena by se měla udržovat, je to i o zdraví. Skvělým vynálezem jsou proto mycí lístky Lifeventure určené pro praní, holení, očistu vlasů i celého těla. Neskutečně šetří místo, jsou skladné a lehoučké. Zkrátka na cesty a expedice jako stvořené.



Všechny tyto produkty můžete samozřejmě uplatnit i doma, i když zrovna necestujete. A když vyrazíte, přejeme vám, ať jste na cestách jako pírko. Cestování má být přece radost, ne utrpení a bolavá záda :-)

Lifeventure cestovní ručník HydroFibre Ultralite

Lifeventure cestovní ručník SoftFibre Lite

Lifeventure cestovní ručník MicroFibre Comfort

Lifeventure mycí lístky Fabric Wash Leaves

Lifeventure mycí lístky Shaving Leaves

Lifeventure mycí lístky Shampoo Leaves

Lifeventure mycí lístky Soap Leaves

TEAL menstruační kalíšek GAIA CUP

Lifesystems opalovací krém Sport SPF50+ Sun Protection

Lifesystems opalovací krém Mountain SPF50+ Sun Protection

Lifesystems odpuzovací sprej Expedition 50+

Lifesystems odpuzovací sprej Expedition 100+