Vážení zákazníci, od pátku 29.3. do pondělí 1.4. máme jak na prodejně, tak na e-shopu zavřeno. Více informací.

Le Pirate = ty nejoriginálnější brýle

Brýle pro horolezce i širokou veřejnost, to je Le Pirate.

Představujeme španělského výrobce originálních brýlí Le Pirate. Tato firma se se svými výrobky brýlí zaměřila na horolezce i širokou veřejnost. Jejich výrobky vynikají originalitou, zajímavým designem, skvělými materiály a neokoukaností.


Pro horolezce to jsou lezecké brýle Le Pirate, které jsou skutečnou vychytávkou a skvělým pomocníkem. Díky těmto brýlím horolezec uvidí, co se děje nad ním. Lezecké brýle Le Pirate jsou vytvořeny na principu periskopu, tzn. že horolezec nemusí zvedat hlavu, a přesto uvidí při lezení nad sebe. Zároveň v nich má lepší periferní vidění. Rámeček lezeckých brýlí Le Pirate je robustní, lehký a flexibilní. Je vyroben ze speciálního ohebného materiálu, takže nemůže dojít k prasknutí. Výhodou lezeckých brýlí Le Pirate je lehkost a skladnost. Tyto brýle jsou standartně dodávány společně s hadrovým i pevným pouzdrem, karabinkou, šňůrkou na krk a hadříkem na očištění skel. K dispozici je model 1 (modré barvy) - mají hranatější rámeček a jejich hmotnost je 45g. Model 2 (černé, šedé, žluté, růžové) - mají větší úhel pohledu a jejich hmotnost je 42g. Kromě horolezců uvítají tyto vychytané brýle například hodnotitelé stromů a vůbec všichni, co často koukají nahoru a nebaví je zaklánět hlavu.

Dále si na našem e-shopu můžete objednat originální a cool sluneční brýle Le Pirate, které jsou určeny pro muže i ženy. Tyto sluneční brýle nemá jen tak "někdo". Jsou totiž z větší části vyrobeny z přírodního bambusového dřeva a nabízíme je v různých modelech.

Video představení brýlí naleznete na našem facebooku



Le Pirate sluneční brýle Bamboo Essentials

Le Pirate lezecké brýle

Le Pirate sluneční brýle Bamboo All Lens

Le Pirate sluneční brýle Bamboo Wayfarer

Le Pirate sluneční brýle Bamboo Woman

Le Pirate sluneční brýle Bamboo All Lens Polarized