Zboží skladem expedujeme do druhého dne. Navíc, při nákupu nad 1.500 Kč máte dopravu ZDARMA! Více informací.

Nové čelové svítilny značky Petzl

Podívejte se na nové modely nejlepšího výrobce čelovek.

Léto za námi, světla přes den pomalu, ale jistě ubývá. Čelovka - to je jistota, že vás tma nikdy nikde nepřekvapí. Přední výrobce čelovek přichází s novými modely, které si můžete koupit na našem e-shopu. Již brzy budou na prodejně v Kolíně k vyzkoušení, ovšem už teď si je můžete objednat s dodací dobou 7 dní. 


Petzl čelovka Tikkid

První z nich je čelová svítilna Petzl Tikkid, která je určena dětem od 3 let. Takže konečně i kluci a holky mohou mít svou osobní čelovku! Petzl Tikkid se díky jednomu tlačítku snadno ovládá. Disponuje světelným paprskem, který nabízí příjemné světlo pro čtení nebo hraní si v interiéru i exteriéru. Hlavový pásek je lehce uvolnitelný pouhým zatažením. Čelovka má snadný přístup k bateriím, který je zajištěn jedním šroubkem. Výstupní výkon 20 lumenů nepředstavuje pro děti riziko oslnění a chrání citlivé mladé oči. Čelovka nabízí mírné svícení, které je ideální pro čtení, a vysoké, které je vhodné pro hraní si uvnitř domu nebo venku. Režim blikání (20 lumenů) je viditelný z dálky. Hlavový pásek je nastavitelný a uvolnitelný při silnějším zatažení (bezpečnostní pojistka proti uškrcení). Fosforeskující reflektor je vhodný při odložení čelovky ve tmě. K automatickému vypnutí dochází po jedné hodině. Čelovka je vybavena technologií HYBRID, tzn. dodává se se třemi standardními bateriemi a je kompatibilní s dobíjecím akumulátorem Petzl Core. Dostupná v modré a růžové barvě.



Petzl čelovka Bindi

Další novou čelovkou je Petzl Bindi, která je určena pro nenáročného uživatele. Tato čelová svítilna je malá a ultra lehká. Vejde se do dlaně, a přitom má skvělý výkon a vynikající svítivost. Čelovka má světelný výstup 200 lumenů, což je dostačující pro každodenní používání ve městě i v přírodě. Je vhodná také na běžecký trénink, nebo lezecké aktivity v horách. Čelovka disponuje integrovaným dobíjecím akumulátorem, který se dobíjí pomocí micro USB jak ze sítě, počítače, tak i z powerbanky. Tenká gumička, která je místo hlavového pásku, má několik variant připevnění. Díky tomu ji lze připevnit na přilbu, na hlavu, na batoh, na řidítka kola apod. Čelovka Petzl Bindi nabízí tři režimy svícení: blízké okolí, pohyb a daleký dosvit. Červené světlo lze použít pro nenápadné noční vidění a během skupinových aktivit. Dvě funkce uzamčení Lock, zabraňují náhodnému zapnutí. Svítilnu lze naklápět nahoru a dolů, lze ji používat, i když je připojená k nabíječce a dobíjí se. Dostupná v černé, zelené a oranžové barvě.



Petzl čelovka Duo S

Hodně náročným uživatelům je určena čelovka Petzl čelovka Duo S, která je nejvýkonnější dobíjecí čelovkou v modelové řadě Petzl. Tato čelová svítilna má kombinovaný světelný kužel a pět režimů osvětlení, takže je vhodná pro práce na místě, blízké okolí, pohyb, rychlý pohyb a daleký dosvit. Díky funkci Face2Face (systém rozpozná další čelovky z řady Petzl Duo a automaticky ztlumí jejich světlo, pokud se přiblíží k sobě a jejich paprsky se překříží) ochrání uživatele čelovek Petzl Duo před vzájemným oslněním a uživatelé této čelovky mohou pracovat ve skupině, aniž by se vzájemně oslepovali. Technologie Constant Lighting zajišťuje stále stejnou úroveň světla po celou dobu svícení, což je ideální pro dlouhodobé práce. Petzl Duo S je vyvážená na hlavě, a to díky akumulátoru umístěnému v zadní části hlavového pásku, a i v rukavicích se snadno přepínač ovládá. Elektronické uzamčení zabraňuje náhodnému zapnutí při jejím převozu nebo skladování. Tato čelovka disponuje stupněm ochrany IP 67 (vodotěsná do 1 metru po dobu 30 minut v čisté vodě), vynikající odolností vůči pádu, nárazu a drcení.



Petzl čelovka Duo Z2

Poslední novinkou, kterou vám představíme, je čelová svítilna Petzl čelovka Duo Z2. Je vhodná nejen na práci, ale také na sport. Čelovka nabízí stabilní intenzitu svícení po celou dobu a je ideální pro dlouhé pracovní doby. Je velice spolehlivá a vyvážená díky umístění akumulátoru na zadní straně hlavy. Má snadno ovladatelný přepínač, a to i s rukavicemi. Dále nabízí elektronické zamykání, aby se zabránilo náhodnému zapnutí během přepravy nebo skladování. Automaticky se přepne do režimu záložního zdroje při téměř úplném vybití akumulátoru. Čelovka má stupeň ochrany IP 67 (vodotěsnost do -1 metru po dobu 30 minut ve sladké vodě), vynikající odolnost proti pádům, nárazům a tlaku.


PETZL čelovka TIKKID

PETZL čelovka BINDI

PETZL čelovka DUO S

PETZL čelovka DUO Z2