Zboží skladem expedujeme do druhého dne. Navíc, při nákupu nad 1.500 Kč máte dopravu ZDARMA! Více informací.

Speciální oblečení pro lovecké účely značky Pfanner

Bunda a kalhoty pro bezpečný lov a stopování zvěře.

Značku Pfanner známe zejména jako kvalitního výrobce lezeckého, outdoorového, arboristického nebo těžařského oblečení. Tento výrobce se ale také zaměřil na potřeby lovců, stopařů zvěře, myslivců a psovodů, kteří od oblečení očekávají nejen kvalitní materiály a zpracování, ale také praktičnost, odolnost a ochranu zdraví. Proto jsme se rozhodli do naší nabídky zařadit dva výrobky, které tyto požadavky splňují.

Zvyšující se množství divočáků a měnící se vegetační podmínky zvyšují nároky na lovecké oblečení. Zejména kalhoty musí splňovat řadu kritérií. Nejdůležitějším aspektem je ochrana proti nárazu kanců. I pokud máte zkušenosti s lovem divočáků, nikdy nemáte jistotu, s jakým jedincem se "setkáte" a jaký bude jeho útok. Dalšími požadavky na lovecké kalhoty je volnost pohybu, pohodlí, prodyšnost, odolnost proti větru, vodě a roztržení.

Všechny tyto požadavky splňují kalhoty Pfanner Tracking Pants, které nově zařazujeme do naší nabídky zboží. Jsou vhodné nejen pro lovce, myslivce, ale také pro psovody. Kalhoty nabízíme ve velikosti XS -  2XL.

Dalším skvělým oblečením pro lovce je bunda Pfanner Tracking Jacket, která taktéž nabízí volnost pohybu a maximální prodyšnost. Tato bunda vyniká vysokou odolností vůči roztržení a je určena pro maximální bezpečnost při lovu, stopování zvěře i trekingu. Bundu nabízíme ve velikost S – XL.

Kalhoty Pfanner Tracking Pants a bundu Pfanner Tracking Jacket si již nyní můžete objednat na našem e-shopu.


Pfanner kalhoty Tracking Pants červené

Pfanner bunda Tracking jacket červená / žlutá