Zboží skladem expedujeme do druhého dne. Navíc, při nákupu nad 1.500 Kč máte dopravu ZDARMA! Více informací.

Nové arboristické postroje značky Simarghu pro muže i ženy

Špičkové, moderní, pohodlné, kvalitní = postroje Simarghu.

Do naší nabídky zboží nově zařazujeme arboristické postroje britské značky Simarghu.

Tento výrobce je unikátní v tom, že se specializuje nejen na výrobu arbo postrojů pro muže, ale také pro ženy! Takže ženy – arboristky radujte se, i vy můžete mít konečně postroj, který je uzpůsoben ženskému tělu!



Jako první vám tedy představíme arboristický postroj pro ženy ;-) 

Simarghu Gemini

Tento postroj ženám nabízí flexibilitu, pohodlí, vynikající pevný materiál a špičkový moderní design. Postroj byl navržen ve spolupráci s mezinárodně uznávaným arboristou tak, aby plně svými jedinečnými funkcemi poskytoval uživatelce to nejlepší pohodlí při práci a hlavně, aby respektoval anatomii žen. Postroj je jedinečný tím, že na něm lze velice snadno provádět dodatečné úpravy rovnováhy na pozici mostu a zároveň dokáže dokonale rozložit tělesnou hmotnost uživatelky.

Postroj nabízí tři polohy mostu, které uživatelku vyrovnají dopředu, centrálně nebo dozadu. Most se také posouvá ze strany na stranu kolem těla tak, aby nedošlo ke zkroucení popruhů. Je vybaven řadou pevnostních ok a upevňovacích bodů. Postroj je nabízen ve velikosti S/M.



Simarghu Fire

Pro muže byl navržen postroj Simarghu Fire, který splňuje i ty nejvyšší nároky pro práci arboristů. Má stejné vlastnosti, jako dámský postroj Simarghu Gemini s tím rozdílem, že je uzpůsoben mužskému tělu.

Postroj nabízíme ve velikost M/L. 

Pokud  vás postroje značky Simarghu zaujaly, již nyní si je můžete objednat na našem e-shopu.


Simarghu arboristický úvazek Gemini S/M

Simarghu arboristický úvazek Fire M/L

Simarghu prsní úvazek k Fire