Zboží skladem expedujeme do druhého dne. Navíc, při nákupu nad 1.500 Kč máte dopravu ZDARMA! Více informací.

Black Friday 2018 ještě lepší než loni. Slevy se sčítají!

Vybírejte dle libosti a ještě více ušetřete. 10% sleva je jistá.

Letos jsme se Black Friday rozhodli udělat trošku jinak. Tak, abyste si mohli vybírat ze všeho a ještě více ušetřili. Zjistěte, jak jsme slevy v rámci Black Friday nastavili tento rok a v jakých dnech na worksafety.cz nakoupíte výhodně.


Tipy, čím sobě (někomu) v rámci Black Friday udělat radost

Sbírejte nové znalosti a praktické zkušenosti na kurzech, šplhejte na vrcholky skal se spolehlivým horolezeckým vybavením a užijte si naplno pobyt v přírodě díky kvalitnímu outdoorovému vybavení. Arboristé a výškoví pracovníci si na Worksafety.cz přijdou také na své, vždyť především pro ně tady jsme – "work safety". A jelikož se na podzim a v zimě brzy stmívá, budou se vám hodit kvalitní čelové svítilny a před chladem vás ochrání teplé a nepromokavé oblečení.

Nakupte vánoční dárky už v listopadu, ať máte klidný prosinec

Nechcete s nákupem vánočních dárků čekat na poslední chvíli a navíc byste rádi ušetřili? Mrkněte na speciální stránku s tipy na vánoční dárky a nakupte už teď! Najdete zde vše pro jednotlivé typy milovníků výšek a s výběrem vám rádi poradíme. Navíc vše, co zakoupíte před Vánoci, půjde vrátit bez udání důvodu do 20. 1. 2019 (nepoužité zboží v originálním obalu tak, jak bylo dodáno).

Jestli si i tak netroufáte nic vybrat, nejlepším řešením jsou dárkové poukazy. Obdarovaný si tak po Vánocích vybere přesně to, co potřebuje. A je to. Už v listopadu budete mít vše vyřešeno a v prosinci už jen hodíte nohy nahoru u pohádek a misky cukroví.

V listopadu při nákupu vybavení pro vlastní účely nebo vánočních dárků svým blízkým výrazně ušetříte. Datum 21. 11. – 25. 11. si proto napište do kalendáře, ať tuto akci nezmeškáte. Jinak zase až příští rok.