Vážení zákazníci, od pátku 29.3. do pondělí 1.4. máme jak na prodejně, tak na e-shopu zavřeno. Více informací.

Novinky italské značky Kask jsou tu

Pracovní přilba Zenith, chrániče sluchu a štít.

Nové věcičky italského výrobce značky Kask,
který se specializuje na vývoj a výrobu helem a jejich příslušenství.


Kask pracovní přilba Zenith

Pohodlná pracovní přilba Zenith se čtyřbodovým podbradním páskem, který disponuje rychlosponou je určena pro výškové práce a splňuje požadavky pro ochranu před elektrickým proudem! Přilba Kask Zenith je vybavena čtveřicí silných nylonových klipů, které umožňují nasazení všech čelových svítilen na trhu vybavených pružným hlavovým páskem. Popruhy přilby jsou vyrobeny s antibakteriální ochranou, která snižuje působení nepříjemných pachů při pocení jejího uživatele. Použitá úprava účinně zabraňuje vzniku bakterií a zvyšuje uživatelské pohodlí při kontaktu s pokožkou. Poddajný a omyvatelný podbradník je velmi pohodlný a pomáhá vyvarovat se podráždění pokožky. Na podbradním pásku je navíc připevněný plastový kroužek, který slouží k bezpečnému uchycení přilby k lezeckému postroji, čímž se zabrání ztrátě i při rozepnutém podbradním pásku. Přilba Kask Zenith je dostupná v sedmi barvách.



Kask ochranný štít Visor Zen

K pracovní přilbě Zenith lze připojit obličejový štít Kask Visor Zen. Tento obličejový štít je odolný proti poškrábání a zamlžování. Panoramatická čočka štítu je kompatibilní s překryvnými korekčními skly. Tento štít si uživatel variabilně velice jednoduše připojí pomocí kitu a zároveň velice snadno také odmontuje. Obličejový štít Kask Visor Zen je k dispozici ve třech variantách barvy skel.



Kask chrániče sluchu SC1, SC2 a SC3

Dalším výrobkem, který je kompatibilní s přilbou Kask Zenith jsou bajonetové chrániče sluchu. Jedná se o chrániče Kask SC1, které jsou vhodné pro průmyslové prostředí. Chrániče Kask SC2 naleznou uplatnění např. ve stavebnictví, v lesnictví, v průmyslu, ve výrobě nebo v zemědělství. Posledními chrániči sluchu jsou Kask SC3. Ty jsou vhodné pro extrémně hlučné prostředí, jako jsou např. letiště, automobilové závody, pneumatická kladiva apod.


KASK pracovní přilba ZENITH

KASK ochranný štít VISOR ZEN pro přilbu ZENITH

KASK chrániče sluchu SC1

KASK chrániče sluchu SC3

KASK chrániče sluchu SC2

KASK lezecká přilba ZENITH PL

KASK pracovní přilba PLASMA WORK Hi-Viz SSES

KASK pracovní přilba PLASMA WORK AQ

KASK zimní vložka do přilby PLASMA

KASK ochranný štít VISOR V2 pro přilbu PLASMA WORK