Zboží skladem expedujeme do druhého dne. Navíc, při nákupu nad 1.500 Kč máte dopravu ZDARMA! Více informací.

Nové pracovní přilby značky Petzl pro rok 2019

Dva základní modely přileb Strato a Vertex a mnohem víc.

Dva základní modely přileb Strato a Vertex a mnohem víc.


Jak jsme slíbili, tak činíme ;-) Opět jsme tu s novinkami, které vytvořili "borci" firmy Petzl. V tomto článku vám představíme nové modely pracovních přileb pro rok 2019.

Jedná se o dva základní modely přileb Petzl Strato a Petzl Vertex a jejich varianty s odvětráváním a zvýšenou viditelností. Tyto přilby se proti původním modelům liší konstrukcí a univerzálností použití, a to díky modulárnímu příslušenství. 



Petzl přilba Strato

První přilbou, kterou podrobněji představíme, je Petzl Strato. Tato přilba je velmi lehká a zároveň pohodlná. Je vybavena nastavitelným podbradním páskem Dual, který umožňuje uživateli měnit jeho pevnost tak, aby mohl podle potřeby přizpůsobit přilbu různým pracovním prostředím. Přilba je ideální pro práci ve výškách i pro pozemní práce. Pracovní přilba Petzl Strato disponuje systémem Centerfit, díky kterému je možné přilbu vycentrovat, a to pomocí nastavitelných bočních koleček a dále systémem Flip&Fit. Ten umožní, že se hlavový pásek po nasazení na hlavu ihned umístí do dolní polohy a tím zaručí, že přilba pevně sedí na hlavě. Nevětraná vnější skořepina chrání před úrazem elektrickým proudem, rozstřikem roztaveného kovu i před plamenem.

Přilba je navržena tak, aby k ní bylo možné nasadit doplňky, jako je např. čelovka, sluchátka, ochranný štít na oči a další. Jedná se o plně modulární přilbu pro potřeby profesionálů. Přilba Petzl Strato je k dostání ve čtyřech klasických barvách nebo v reflexních barvách.



Petzl přilba Strato Vent

Druhým novým modelem pracovní přilby je Petzl Strato Vent. Opět se jedná o velmi lehkou pracovní přilbu, odvětranou a s nastavitelným podbradním páskem Dual, který umožňuje uživateli měnit jeho pevnost tak, aby mohl podle potřeby přizpůsobit přilbu různým pracovním prostředím. Přilba je ideální pro práci ve výškách i pro pozemní práce. Pracovní přilba Petzl Strato Vent disponuje systémem Centerfit, díky kterému je možné přilbu vycentrovat, a to pomocí nastavitelných bočních koleček a dále systémem Flip&Fit. Ten umožní, že se hlavový pásek po nasazení na hlavu ihned umístí do dolní polohy a tím zaručí, že přilba pevně sedí na hlavě. Tato přilba má odvětrávací otvory, které umožňují bezproblémový průchod vzduchu.

Také přilba Petzl Strato Vent je navržena tak, aby k ní bylo možné nasadit doplňky, jako je např. čelovka, sluchátka, ochranný štít na oči a další. Jedná se o plně modulární přilbu pro potřeby profesionálů. K dispozici ve čtyřech klasických nebo v reflexních barvách.



Petzl Vertex 2019

Další novinkou je přilba Petzl Vertex 2019, která je vybavena šestibodovým textilním systémem zavěšení pro větší pohodlí. Tato přilba má opět nastavitelný podbradní pásek Dual, který umožňuje uživateli měnit jeho pevnost tak, aby mohl podle potřeby přizpůsobit přilbu různým pracovním prostředím. Dále je vybavena systémem Centerfit, díky kterému je možné přilbu vycentrovat, a to pomocí nastavitelných bočních koleček a dále systém Flip&Fit. Ten umožní, že se hlavový pásek po nasazení na hlavu ihned umístí do dolní polohy a tím zaručí, že přilba pevně sedí na hlavě. Nevětraná vnější skořepina chrání před úrazem elektrickým proudem, rozstřikem roztaveného kovu i před plamenem. Přilba je ideální pro práci ve výškách i pro pozemní práce.

Taktéž přilba Petzl Vertex 2019 je navržena tak, aby k ní bylo možné nasadit doplňky, jako je např. čelovka, sluchátka, ochranný štít na oči a další. Jedná se o plně modulární přilbu pro potřeby profesionálů. K dispozici v sedmi klasických barvách nebo v reflexních barvách.



Petzl Vertex Vent 2019

Posledním novým modelem pracovní přilby, kterou vám nyní představíme, je přilba Petzl Vertex Vent 2019. Jedná se o pohodlnou pracovní přilbu s šestibodovým textilním systémem zavěšení. Přilba je vybavena odvětrávacími otvory s posuvnými uzávěry, které umožňují proudění vzduchu. I tato přilba má nastavitelný podbradní pásek Dual, který umožňuje uživateli měnit jeho pevnost tak, aby mohl podle potřeby přizpůsobit přilbu různým pracovním prostředím. Dále je vybavena systémem Centerfit, díky kterému je možné přilbu vycentrovat, a to pomocí nastavitelných bočních koleček a dále systémem Flip&Fit. Ten umožní, že se hlavový pásek po nasazení na hlavu ihned umístí do dolní polohy a tím zaručí, že přilba pevně sedí na hlavě. Přilba je ideální pro práci ve výškách i pro pozemní práce.

I tato přilba je navržena tak, aby k ní bylo možné nasadit doplňky, jako je např. čelovka, sluchátka, ochranný štít na oči a další. Jedná se o plně modulární přilbu pro potřeby profesionálů. K dispozici v sedmi klasických barvách nebo v reflexních barvách.



V současné době nabízíme jen část příslušenství, které jsou určeny k těmto přilbám. Jedná se konkrétně o oční štít Petzl Vizir 2019, obal na přilbu a identifikační štítek.

Ostatní příslušenství budou od našeho dodavatele k dispozici během týdnů. Jakmile je zveřejníme, budeme vás o nich informovat. Stačí sledovat naše stránky. 


PETZL přilba STRATO

PETZL přilba STRATO HI-VIZ

PETZL přilba STRATO VENT

PETZL přilba STRATO VENT HI-VIZ

PETZL přilba VERTEX 2019

PETZL přilba VERTEX HI-VIZ 2019

PETZL přilba VERTEX VENT 2019

PETZL přilba VERTEX VENT HI-VIZ 2019

PETZL ochranný štít VIZIR 2019

PETZL chránič pro VIZIR 2019

PETZL obal na přilbu VERTEX a STRATO

PETZL štítek na VERTEX a STRATO